Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη Στρατηγική Συνεργασία ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με την ΠΑΕ Ηρακλής

 

Την υποστήριξη του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού σωματείου θα έχει ο Τομέας Δημοσιογραφίας και Αθλητικής δημοσιογραφίας, αναφορικά με τις δράσεις των σπουδαστών του

 

Μία ξεχωριστή συνεργασία, επεφύλαξε το 2019, για τους μελλοντικούς δημοσιογράφους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης! Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, το παλαιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο στη Θεσσαλονίκη και ένα από τα ιστορικότερα στην Ελλάδα, θα ανοίξει τις πόρτες του για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Μέσα από επισκέψεις και συντονισμένες δράσεις, ο Τομέας Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, θα βιώσει την εμπειρία επαγγελματικών αγώνων ποδοσφαίρου, θα συμμετάσχει σε επίσημες συνεντεύξεις Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και θα επισκεφτεί τα γραφεία του ιστορικού σωματείου, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη διοικητική οργάνωση και λειτουργία ενός αθλητικού οργανισμού.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του, φροντίζει για τη διεύρυνση των συνεργασιών του, με τους πιο αξιόλογους φορείς ανά κλάδο και ειδικότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310552406

http://www.iekalfa.gr/

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!