Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Την έναρξη μίας πρωτοποριακής συνεργασίας ανακοινώνουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση των νέων εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσπαθώντας να ενισχύσει τη διασύνδεση των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, και παράλληλα να δώσει κίνητρα στους νέους για σπουδές, προχώρησε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Η συνεργασία περιλαμβάνει μία σειρά από προσφορές και προνόμια τόσο για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όπως και για τους επιχειρηματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τους υπαλλήλους τους και τις οικογένειές τους.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και με επίγνωση των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), την δυνατότητα να σπουδάσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και στο Mediterranean College με ειδικά προνομιακά δίδακτρα.
Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος προσφέρει στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και κάλυψης θέσεων στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα τους παρέχει προνομιακές τιμές για αγορές από όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του Συλλόγου.
Με την πρωτοποριακή αυτή συνεργασία χιλιάδες νέοι της Θεσσαλονίκης αποκτούν το προνόμιο να σπουδάσουν στον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Ελλάδας με μειωμένα δίδακτρα, ενώ παράλληλα χιλιάδες σπουδαστές αποκτούν βελτιωμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, και επιπλέον καταναλωτικά προνόμια που θα ελαφρύνουν το κόστος της σπουδαστικής τους ζωής.
Η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Ε.Ο. ΞΥΝΗ στον διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Σε συνδυασμό δε, με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με τον ΣΕΒΕ, τη HELEXPO A.E., το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής (ΙΠΤΗΛ) του ΕΚΕΤΑ, την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ,  επιβεβαιώνεται η επιμονή του Ε.Ο. ΞΥΝΗ, σε αναπτυξιακές συνέργιες, με φορείς που ενδιαφέρονται εξίσου για την από κοινού αντιμετώπιση συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων.
Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr/
Για το πλήρες δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, κος Βαλογιάννης Άκης
και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, 
κος Χατζαρίδης Κωνσταντίνος (δεξιά)
κατά τη σύναψη της συνεργασίας

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!