Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη Συνεργασία ΙΕΚ ΞΥΝΗ – Epsilon Net

Την έναρξη μίας μεγάλης εκπαιδευτικής συνεργασίας ανακοινώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο Όμιλος Εταιρειών “Epsilon Net, με στόχο την παροχή σύγχρονων εφαρμογών πληροφορικής για τον εμπλουτισμό του εκπαιδευτικού έργου των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Ο συνδυασμός της μακρόχρονης εμπειρίας, επιστημονικής γνώσης και τεχνογνωσίας στα συστήματα πληροφορικής της Epsilon Net, αποτέλεσαν βάση ανάπτυξης του κλάδου πληροφορικής, που επιβεβαιώνεται συνεχώς από μια  σειρά σημαντικών βραβείων, σε πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο τόσο για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, όσο και για την καινοτομία που διακρίνει τις δραστηριότητές της.
Ο Όμιλος Εταιρειών “Epsilon Net” παρέχοντας τις εφαρμογές της Epsilon Software, ενισχύει τη συνεχή προσπάθεια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ να προσφέρουν υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση των σπουδαστών τους, επαγγελματικές προοπτικές και γνώσεις που θα συμβάλλουν στην άμεση εύρεση εργασίας, αφού τα λογισμικά της Epsilon Software είναι εγκατεστημένα σε μεγάλο αριθμό λογιστικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα.
Η συνεργασία που επικεντρώνεται, χωρίς να περιορίζεται, στα εκσυγχρονισμένα λογισμικά προγράμματα Epsilon Software, περιλαμβάνει πολλές επιπρόσθετες προσφορές και προνόμια τόσο για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, όπως και για τις επιχειρήσεις-πελάτες του Ομίλου Εταιρειών “Epsilon Net”, τους υπαλλήλους τους και τις οικογένειές τους.
Επιπλέον, ο Όμιλος Εταιρειών “Epsilon Net” προσφέρει στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και κάλυψης θέσεων εργασίας.
Με τη μεγάλη αυτή συνεργασία οι σπουδαστές του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτούν ακόμη περισσότερα εφόδια στη προσπάθειά τους να ενσωματωθούν στην αγορά εργασίας και στις προκλήσεις του σύγχρονου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr/
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!