Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη συνεργασία μεταξύ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών ασφαλείας "ΔΡΑΣΙΣ"

Μία ακόμη μεγάλη συνεργασία ανακοινώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με την οποία ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον πολύ δημοφιλή τομέα σπουδών των Υπηρεσιών Ασφαλείας. Συγκεκριμένα, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης εγκαινιάζουν επίσημη συνεργασία με την εταιρεία Συστημάτων & Υπηρεσιών Ασφαλείας «ΔΡΑΣΙΣ».
Η έναρξη της συνεργασίας επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του ΕΟ ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη, με το Διευθυντή της «ΔΡΑΣΙΣ», κο Απόστολο Αποστολίδη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «ΔΡΑΣΙΣ», κα Αγάπη Κυνηγοπούλου.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η εταιρεία «ΔΡΑΣΙΣ» καλείται να παρέχει στους σπουδαστές του τομέα Υπηρεσιών Ασφαλείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και κατάρτιση στα θέματα υπηρεσιών ασφαλείας, με επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και διαλέξεις, αλλά και θέσεις πρακτικής άσκησης. Η συνεργασία με τη «ΔΡΑΣΙΣ» διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους προσφέρει την προοπτική για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της διαρκούς και ουσιαστικής υποστήριξης των συνεργατών τους, θα προσφέρουν υποτροφίες σπουδών και ειδικές τιμές στα δίδακτρα προς όλους εργαζομένων της «ΔΡΑΣΙΣ» και στα μέλη των οικογενειών τους.
Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με μια από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες τεχνικές εταιρείες έργων ασφαλείας στην Ελλάδα, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία», στο διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του.
(Λεζάντα: ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Ε.Ο. ΞΥΝΗ, κος Άκης Βαλογιάννης, ο Διευθυντής της «ΔΡΑΣΙΣ», κος Απόστολος Αποστολίδης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της «ΔΡΑΣΙΣ», κα Αγάπη Κυνηγοπούλου).
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!