Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία ανακοινώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, με την οποία ισχυροποιεί γι’ ακόμη μια φορά τον τομέα των Παιδαγωγικών και συγκεκριμένα τις ειδικότητες του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου και Βοηθού Εργοθεραπείας . Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει επίσημη συνεργασία με τα εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα  Κέντρα Λόγου & Μάθησης «Plasis World» θα  παράσχουν στους σπουδαστές του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης.
Το «Plasis World» με τεράστια συμβολή και βαθιά εξειδίκευση στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μάθηση,  διάσπαση προσοχής ,υπερκινητικότητα, δυσλεξία κ.α, ξεχωρίζει για την έγκαιρη και πολύπλευρη διάγνωση που παρέχει και επιτρέπει την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης τα οποία βοηθούν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια.  Η συνεργασία με το «Plasis World»  διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τους προσφέρει την προοπτική για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Ανακοινώνεται επίσης από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ( ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΑ )  η έναρξη του προγράμματος εξειδίκευσης με τίτλο  «Εξειδίκευση στην Εργοθεραπεία, Μέθοδοι και Πρακτική στην Κλινική Πράξη».
Επιστημονική Υπεύθυνη των σεμιναρίων είναι  η κυρία  Εβίτα Ζιούδρου, Κλινική  Γλωσσολόγος και Υπεύθυνη των Κέντρων Λόγου & Μάθησης PlasisWorld.
Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πρωτοπόρα Κέντρα Λόγου & Αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» στον διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των σπουδαστών και των αποφοίτων του.
Μάθετε περισσότερα για το «Plasis World» : http://www.plasisworld.gr/
Μάθετε περισσότερα για τον τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr/tomeis-spoydwn/paidagwgika
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!