Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη – Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

index_01

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη χορηγεί για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, 120 υποτροφίες σε Έλληνες και Ελληνίδες άνω των 12 ετών για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Υποτροφίες δίδονται για όλα τα επίπεδα από αρχάριους μέχρι και Proficiency και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δίδακτρα αλλά και τα βιβλία. Έχουν διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για επόμενα έτη. Τα μαθήματα διεξάγονται στα δύο συμβεβλημένα, μη κερδοσκοπικά φροντιστήρια του Ιδρύματος, δηλαδή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντέσσυ Τοπουζίδου στην Βούλα και στη Σχολή Αγγλικών Εστίας Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

1)              Είναι τουλάχιστον 12 ετών (χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας)

2)              Έχουν Ελληνική καταγωγή

3)              Είναι Χριστιανοί Ελληνο-Ορθόδοξοι και να μην ανήκουν σε καμία άλλη θρησκεία.

4)              Έχουν κατοικήσει στην Ελλάδα, Κύπρο ή Κωνσταντινούπολη για τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την υποβολή αίτησης για υποτροφία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν της αίτησή τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη ως την Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2016. Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 ο αριθμός νέων αιτήσεων που θα δεχτούμε είναι 75 για κάθε εκπαιδευτήριο. Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των 75 νέων αιτήσεων πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση στην ιστοσελίδα μας και δεν θα γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις. Αιτήσεις μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία του Ιδρύματος ή από την ιστοσελίδα μας: www.lascaristrust.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!