Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Μία ακόμα μεγάλη διεθνής επιτυχία για το MBS College

Για μία ακόμη φορά, το MBS College – Κολλέγιο Κρήτης με ομιλητή τον Βαγγέλη Τσιλιγκίρη θα λάβει μέρος στο μεγαλύτερο συνέδριο Ανώτατης Εκπαίδευσης διεθνώς Going Global 2013, που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι 4-6 Μαρτίου 2013.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι όπως και πέρσι η συμμετοχή του MBS College και του Βαγγέλη Τσιλιγκίρη είναι η μοναδική από την Ελλάδα στα χρονικά του συνεδρίου.
Η ομιλία του κου Τσιλιγκίρη φέτος θα έχει σαν θέμα τη  Διασφάλιση Ποιότητας στη Διασυνοριακή Εκπαίδευση: Ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων μελλών;
Το συνέδριο Going Global είναι το κορυφαίο συνέδριο παγκοσμίως με θέμα την διεθνή ανώτατη εκπαίδευση και διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το Βρετανικό Συμβούλιο. Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο περισσότερα από 1.000 άτομα τα οποία είναι κυρίως ανώτερα διοικητικά στελέχη πανεπιστημίων, ερευνητές και γενικότερα άνθρωποι που επηρεάζουν και διαμορφώνουν τη χάραξη πολιτικής στη διεθνή εκπαίδευση.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και την ομιλία του κου Τσιλιγκίρη θα βρείτε στον σύνδεσμο http://ihe.britishcouncil.org/going-global/sessions/tne-quality-assurance
Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου θα το βρείτε εδώ.
Διαβάστε την περσινή μας ανακοίνωση σχετικά με το συνέδριο εδώ.

 

Copied!