Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ – “Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2013”

Το αστέρι που έγινε μύθος - ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ - Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2013
Το αστέρι που έγινε μύθος – ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ – Χριστουγεννιάτικες Γιορτές 2013

Εν όψει της εορταστικής περιόδου πραγματοποιήθηκαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία, οι τρεις μεγάλες χριστουγεννιάτικες γιορτές του Μικρού Μαέστρου.
Σε κλίμα γιορτινό, με μουσικές, χρώματα, αρώματα, λιχουδιές, ήθη, έθιμα και παραδόσεις από όλα τα μέρη της γης, τα μικρά μας αγγελούδια, ζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη και εχθές, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, πρωταγωνίστησαν στις κορυφαίες γιορτές του Μικρού Μαέστρου, που κλείνουν ημερολογιακά τη χρονιά αυτή, με τα πιο όμορφα συναισθήματα. Θεατρικά,  τραγούδια και χορευτικά δουλεύτηκαν από τα παιδιά με πολύ μεράκι και αγάπη και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους ήταν θριαμβευτικό, αφού γονείς και συγγενείς καταχειροκρότησαν τους μικρούς ηθοποιούς πάνω στο σανίδι.
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης, Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», πλημμύρισε από τις φωνούλες των λιλιπούτειων μαθητών και τον κόσμο που ολημερίς κατέφθανε για να παρακολουθήσει και να επιβραβεύσει τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις των παιδιών «Το αστέρι που έγινε μύθος», «Η αγάπη ήρθε από μακριά» και «Ο Καρυοθραύστης».
Για μια ακόμη χρονιά Ο Μικρός Μαέστρος απέδειξε περίτρανα, πως το έργο του έχει απήχηση στις ψυχές όλων, μικρών και μεγάλων και πως η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι είναι τα χαμόγελα που αποτυπώνονται στα πρόσωπα των παιδιών!
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
«Το αστέρι που έγινε μύθος»

 
«Ο Καρυοθραύστης»

 
«Η αγάπη ήρθε από μακριά»

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!