Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα Γενιά Ζηρίδη – Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

Νέα Γενιά Ζηρίδη - Χριστουγεννιάτικο BAZAAR
Νέα Γενιά Ζηρίδη – Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.
Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και με ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο και προβάλλει πανανθρώπινες αξίες προς τους μαθητές, με τις οποίες θα πρέπει να διαπνέονται ως πολίτες του κόσμου.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο Σχολείο μαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους.  Τους δόθηκε η δυνατότητα, μέσω του θεσμού αυτού, να φοιτήσουν σ’ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές.
Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχοντας παράδοση 80 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στο θεσμό των υποτροφιών,  καλύπτοντας  το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.
Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Η ημέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας μας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας.
Θα έχουμε φαγητό, ποτά, λουλούδια, παιχνίδια για τα παιδιά και πολλά άλλα.
SPECIAL GUEST: Οι ONIRAMA live, το πιο δυναμικό συγκρότημα!
Σας περιμένουμε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας, να περάσουμε μία χαρούμενη Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων!
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
Νέα Γενιά Ζηρίδη - Χριστουγεννιάτικο BAZAAR
Νέα Γενιά Ζηρίδη – Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!