Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα περίοδος εγγραφών ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ – Πιστοποιημένες Ανώτερες Σπουδές σε 4 Τομείς Εκπαίδευσης!

Με καίριο στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και συνάμα τη διασφάλιση άμεσης απορρόφησης από την αγορά εργασίας για τους νέους και τις νέες που διαβαίνουν το «κατώφλι» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους, τo ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ έχει ξεκινήσει εγγραφές για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ προσφέρει Πιστοποιημένες Ανώτερες Σπουδές μέσω διετών, ετήσιων, αλλά και ταχύρυθμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε τέσσερις περιζήτητους Τομείς εκπαίδευσης: Στον Τομέα Υγείας & Ομορφιάς, στον Τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού, στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, και στον Τομέα ΜΜΕ (μόνο για τη Θεσσαλονίκη).
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε τη φοίτησή σας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και να ισχυροποιήσετε τον Τίτλο Σπουδών σας με τη διεύρυνση των επαγγελματικών σας δικαιωμάτων.
Παράλληλα, μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας μέσα από προγράμματα Business και Computing, που παρέχει το CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL, ή μέσα από την εκμάθηση ξένων γλωσσών της επιλογής σας στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ.
*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2012, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.keasxini.edu.gr   και στο fb: www.facebook.com/iekxini
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!