Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα στρατηγική συνεργασία του IEK AΛΦΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

Νέα στρατηγική συνεργασία του IEK AΛΦΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)
Νέα στρατηγική συνεργασία του IEK AΛΦΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

50% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ & ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Α’ ΒΑΘΜΟΥ

Μία ακόμα στρατηγική συνεργασία ξεκινάει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, με στόχο τη διεύρυνση της προσβασιμότητας στην ποιοτική μεταλυκειακή εκπαίδευση για όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας και τους συγγενείς τους α’ βαθμού.

Η νέα συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Σ. περιλαμβάνει ειδικές επιδοτήσεις στα δίδακτρα φοίτησης, ύψους 50%, και για τις 95 ειδικότητες που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, παρουσία του Συνταγματάρχη (ΜΧ) Διονυσίου Δασκαλάκη (Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ.), του Ανθυποπλοίαρχου Ε’ Δημητρίου Μεθενίτη (Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ.) και του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή (Προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ, τέως Καθηγητή Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων).

*Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση εν ενεργεία στρατιωτικών όλων των Κλάδων και Όπλων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σκοπός της Π.Ο.Ε.Σ. είναι η συνένωση, ο συντονισμός και η ενιαία εκπροσώπηση όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών που μετέχουν σε αυτήν, η βελτίωση των συμφερόντων τους και της καθημερινότητας των ιδίων και των οικογενειών τους, καθώς και η ενίσχυση της πνευματικής και κοινωνικής τους θέσης. Η Π.Ο.Ε.Σ. επιδιώκει την πραγματοποίηση των σκοπών της- μεταξύ των οποίων και η παροχή μαθημάτων επιμόρφωσης των μελών της- με τη διαπραγμάτευση με κάθε φορέα. Διατηρεί ιστοσελίδα (www.poes.gr ) και σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2022:

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:   Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:   Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:  Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!