Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Νέα συνεργασία για το Τμήμα Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την ARCTOS FILMS A.E.

mitropolitiko_kollegio_20130111_logo

To Τμήμα Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το πρόγραμμα σπουδών BA Media Production/Film Directing εγκαινιάζει συνεργασία με την εταιρεία Arctos Films S.A. State of the Art Equipment and Studio Facilities, παροχής κινηματογραφικού εξοπλισμού, επεξεργασίας ήχου και εικόνας.
Η εταιρία διαθέτει, κατ’ αποκλειστικότητα, τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές (κάμερες Red Dragon, ALexa, Sony, Canon, φακούς, τριπόδια, sliders, φώτα, studio green room, colour grading suite κ.α.)
Η εταιρεία Arctos Films S.A. ως υποστηρικτής του BA Media Production/Film Directing παρέχει έκπτωση 50% στην ενοικίαση του εξοπλισμού της αποκλειστικά στους φοιτητές του προγράμματος για τη δημιουργία των πτυχιακών ταινιών τους στο τελευταίο έτος σπουδών. Επίσης, προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στους δύο πρώτους άριστους απόφοιτους του Τμήματος, ώστε να πραγματοποιήσουν την επόμενη ταινία τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πτυχιακές ταινίες των τελειόφοιτων φοιτητών του BA in Media Production/ Film Directing επιλέγονται και διαγωνίζονται  σε ελληνικά και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, λαμβάνοντας πρώτα βραβεία και διακρίσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι πτυχιακές ταινίες Προσευχή του Θανάση Νεοφώτιστου (1ο βραβείο Φεστιβάλ Δράμας 2014) και Red Hulk της Ασημίνας Προέδρου (1ο βραβείο Φεστιβάλ Δράμας 2013), καθώς και δύο συνεχόμενες συμμετοχές του προγράμματος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικών Σχολών του Μονάχου (2011 και 2012). Επίσης, το πρόγραμμα σπουδών λαμβάνει εξαιρετικά σχόλια (reports) από τους Βρετανούς καθηγητές του συνεργαζόμενου Βρετανικού Πανεπιστημίου Queen Margaret University και τους εξωτερικούς εξεταστές για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ακαδημαϊκής ποιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Τμήμα Σκηνοθεσίας και τη συνεργασία με την Arctos Films S.A. μπορείτε να βρείτε στο site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, www.metropolitan.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!