Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέες Εγκαταστάσεις για το Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη

Το ιστορικό Ξενοδοχείο ΒΙΕΝΝΗ γίνεται χώρος  Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 

Φάρος εκπαίδευσης και πολιτισμού όχι μόνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, φιλοδοξεί να γίνει το Mediterranean College, που κόντρα στις συνθήκες της εποχής, ακολουθεί τον δρόμο της συνεχούς προόδου και ανάπτυξης. Απόδειξη της κορυφαίας θέσης που κατέχει το Mediterranean College στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, είναι η μεταστέγαση του σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .
Συγκεκριμένα το Mediterranean College δίνει ραντεβού για την νέα ακαδημαϊκή περίοδο σε νέες εγκαταστάσεις,  αφού θα στεγάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και επιβλητικότερα διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το “Βιέννη” (Εγνατία 2-4).
Μετά από 80 χρόνια επιβλητικής παρουσίας στην Εγνατία Οδό, το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη» θα «συναντήσει» τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Το ιστορικό κτίριο ανοίγει τις πόρτες του στους σπουδαστές του Mediterranean College, για να στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάθε νέας και νέου που σχεδιάζει τώρα το μέλλον του.
Το Mediterranean College ανακαινίζει το ιστορικό κτίριο, αναδεικνύει την αίγλη και την μεγαλοπρέπεια που το χαρακτηρίζει, και το εμπλουτίζει με τις απαραίτητες υποδομές νέας τεχνολογίας. Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου (Σεπτέμβριος 2012) το «ΒΙΕΝΝΗ» θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία σε ένα ευρύ φάσμα σπουδών όπως Counseling & Psychology, Computing, Business, Early Childhood Studies, Engineering   και Journalism, και σε πολλά  άλλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα .
Παράλληλα το Mediterranean College πιστό στην παράδοσή του, θα φιλοξενεί στους χώρους του «ΒΙΕΝΝΗ» μεγάλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες, διαλέξεις με στόχο την συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση επιστημόνων της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς .
Με την εγκατάσταση του Mediterranean College στους χώρους του «BIENNH», το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποκτά ένα χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης με ξεχωριστή δυναμική, που τον χαρακτηρίζει η ακαδημαϊκή υπεροχή.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!