Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέο debate με τον Αντώνη Ρέμο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη

Νέο debate με τον Αντώνη Ρέμο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη
Νέο debate με τον Αντώνη Ρέμο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη

 

Ένα ακόμη session του πρωτοποριακού θεσμού των Debates έρχεται να για να προκαλέσει αίσθηση στις σπουδές Δημοσιογραφίας αφού το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Αντώνη Ρέμο σε μία ζωντανή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στη 13:00.

Οι σπουδαστές του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα να «ανακρίνουν» τον καλλιτέχνη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και ambassador της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Αντώνης Σρόιτερ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού “Debates”, μίας σειράς διαδραστικών συζητήσεων με σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού κ.ά., που έχει καθιερώσει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και για μη σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κατόπιν τηλεφωνικής δήλωσης συμμετοχής.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Πληροφορίες:

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 | 13:00

ΙΕΚ ΑΚΜΗ | Tσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη | 2310 260 200

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!