Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέο πρόγραμμα «MOBILE DEVELOPMENT» από το CARIERRA COMPUTING SCHOOL Πειραιά του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ

Όλες οι γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες και τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές για GoogleAndroid, AppleIOS και Windows Mobile… σε ένα πρόγραμμα σπουδών! Το νέο ετήσιο πρόγραμμα του CARIERRA COMPUTING SCHOOL Πειραιά, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, είναι πλέον γεγονός από το φετινό φθινόπωρο και ακούει στο όνομα «MOBILE DEVELOPMENT»! 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν να δημιουργούν δικές τους εφαρμογές σε mobile πλατφόρμες και συσκευές, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ενώ η βεβαίωση σπουδών που χορηγείται με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ενισχύεται από τη δυνατότητα ευρωπαϊκής πιστοποίησης του διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα N.C.F.E, που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε όλους τους σπουδαστές του. Εξάλλου, η διδασκόμενη ύλη του προγράμματος βασίζεται σε 2 «άξονες» μαθημάτων: Java Course και Development.
* Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ.: 210 4120714 και 210 4121141
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!