Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Nobilis – Wellness Σεμινάριο Ευεξίας 88 ωρών

11 θέματα
ανάπτυξη  σε 11 ενότητες 

Απο Κυριακή 28 Απριλίου 2013
Και για 11 Κυριακές
10-00 έως 19.00
Τιμή με έκπτωση μόνο απο 90 ευρώ τη φορά,  μόνο 45 ευρώ

 Το σεμινάριο, που σας φέρνει κοντά και σας γνωρίζει όλα τα επαγγέλματα, απασχολήσεις, αλλα και επιχειρηματικές δραστηριότητες γύρω απο τον κόσμο της ευεξίας.

Aπογειώστε τη ζωή σας στον θαυμαστό κόσμο της ευεξίας, μακροζωίας, αντιγήρανσης, χαλάρωσης και ομορφιάς και κερδίστε πολλά χρήματα.

Τουρισμός, φιλοξενία, επικοινωνία, υγεία, ομορφιά και η άμεση σχέση τους με την Ελλάδα. Η σύγχρονη έννοια του τουρισμού και η εξέλιξη της. Διεύρυνση του ορίζοντα των τουριστικών επαγγελμάτων. Διαρκή εισοδήματα που μπορούν να έχουν όσοι ασχοληθούν με τον τουρισμό και την ευεξία. Επιχειρηματικότητα γύρω απο τον τουρισμό και την ευεξία. Επαγγέλματα ευεξίας,που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό διεθνώς,αλλα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο φυσικό πλούτο, που είναι βασική προυπόθεση για  τουρισμό όλο το χρόνο.

– Ταξίδια – Διακοπές – Εκδρομές  ευεξίας, υγείας, χαλάρωσης, αναζωογόνησης, αντιγήρανσης,ομορφιάς.
– Δημιουργία, προώθηση, μάρκετινγκ και πώληση. Χώροι επαγγελματικοι όπου είναι χρήσιμα τα επαγγέλματα ευεξίας.
Γνωριμία με τα Επαγγέλματα, δραστηριότητες, εναλλακτικές θεραπείες που υπόσχονται μακροζωία και πολλά χρήματα (Φυσικοπαθητική, Μασσάζ,  Σπα, Personal Training, Αρωματοθεραπεία, Ανθοιάματα), Ρεφλεξολογία, Ψυχαγωγία,  Αρμονία ανάμεσα στη νοητική, ψυχική και σωματική υγεία. Πελατειακός στόχος.
– Διατροφικά συμπληρώματα (Για την υγεία μας των γύρω μας,αλλα και επαγγελματικότητα και επιχειρηματικότητα με τα καλύτερα διατροφικα συμπληρώματα της εταιρείας Γιατι υπάρχει πλέον η αναγκαιότητα λήψης τους,γνωριμία με τον καλύτερο σύμμαχο υγείας ,πρόληψης ασθενειών. Υψηλά εισοδήματα
– Βιολογικα καλλυντικά. Γνωριμία με τα πραγματικά βιολογικά, ελληνικα προιόντα ομορφιάς, καλλωπισμου. Γιατι πρέπει να τα χρησιμοποιούμε. Πως μπορούμε να βγάζουμε άνετα αρκετα χρήματα.
 

 1. Ο θαυμαστός κόσμος των Spa / Θεραπείες, καλλυντικά, αναζωογόνηση, αντιγήρανση .
 2. Διατροφολογία.
 3. Η τέχνη του Μασάζ και οι δυνατότητες άμεσου εισοδήματος.
 4. Τι είναι το personal training και πως αυτό μπορούμε να το μάθουμε και να το εφαρμόζουμε κάθε μέρα στον εαυτό μας και στους άλλους
 5. Μάλαξη  Site. Μάλαξη/μασσάζ καθιστό για όλους τους χώρους.
 6. Αρωματοθεραπεία
 7. Ανθοιάματα Μπάχ
 8. Γνωριμία με τη Ρεφλεξολογία
 9. Περί υγείας, πρόληψης ασθενειών, γνωριμία με εναλλακτικές θεραπείες, ολιστική ιατρική, ομοιοπαθητική
 10. Πως θα χτίσουμε μία επιχείρηση, πως θα την αναπτύξουμε, πως θα την γνωστοποιήσουμε πως θα διαχειριστούμε συνεργάτες και υπάλλήλους 

Γνωριμία με τον εαυτό μας – Προσωπική ανάπτυξη – Αυτοπεποίθηση – Αποτελεσματική Επικοινωνία.
Ανάπτυξη θεμάτων σεμιναρίου

 • Γιώργος Θωκταρίδης Personal Trainer, Διατροφολόγος, Λειτουργός Μασσάζ, Ιδιοκτήτης, συντονιστής, Διευθύνων σύμβουλος Massage School
 • Ευάγγελος Γκικόντε Μαιευτήρας, Γυναικολόγος, ολιστικός ιατρός Καθηγητής Ομοιοπαθητικής, Ιδρυτής, Συντονιστής και διευθύνων σύμβουλος Διαγνωστικής Ερευνας
 • Φραγκίσκος Κάττωριτς Επιχειρηματικός σύμβουλος πιστοποιημένος ΕΟΜΜΕΧ
 • Γιοχάννα Καλαφούτη Σύμβουλος επαγγελματικής ανάπτυξης και καθηγήτρια στα αεροπορικά, τουριστικά, φιλοξενία, επικοινωνία, διευθύνουσα το κέντρο ελευθέρων σπουδών nobilisairgroup
 • Κανελλόπουλος Πάνος καθηγητής τουρισμου, ξενοδοχειακού μάνατζμεντ, υπεύθυνος Ξενοδοχειακου τμήματος nobilisairgroup
 • Νεκταρία Στεργίου Λειτουργός-Θεραπεύτρια, συνεργάτης του Massage School
 • Κωστής Ζαφειρόπουλος καθηγητής ξενοδοχειακού μάνατζμεντ και σπα
 • Ρένα Διαμαντοπούλου Αισθητικός, Ιδιοκτήτρια Διευθύνουσα,  υπεύθυνη Λειτουργίας & Ανάπτυξης εταιρείας Vitamelia,
 • Παναγιώτης Καπνόριζας Σύμβουλος και λειτουργός υγείας /Συνεργάτης Vitamelia & Vitamicell)

 
Στο τέλος κάθε ενότητας, θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
* Η παρακολούθηση και των 11 ενοτήτων που είναι ο πρώτος κύκλος των σπουδών ευεξίας,συνοδεύεται απο certificate of wellness basics. /Συμβουλος και Λειτουργός ευεξίας
* Παρέχεται Προώθηση σε χώρους εργασίας ως πρακτική αμοιβόμενη
Συμμετοχές – Εγγραφές στο τηλέφωνο 2106620857
e-mail: [email protected]

Σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας 

Γνώση – Υπηρεσίες- Τουρισμός και ευεξία  Απασχόληση-Επιχειρηματικότητα-Υψηλά Εισοδήματα

Ο τομέας της ευεξίας είναι από τους πλέον αναπτυσσόμενους, και υπόσχεται μέχρι και κέρδη εκατομμυρίων σε αυτούς που θα ασχοληθούν επαρκώς με το αντικείμενο. 

Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο ευεξίας,  χαλάρωσης,  υγείας  & μακροζωίας.
Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο κέντρο ευεξίας που δημιουργούμε για εσάς, που έχετε ανάγκη από τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές υπηρεσίες ομορφιάς, χαλάρωσης, πρόληψης, θεραπείας και τόνωσης τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Το Κέντρο Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας  Nobilis Air Group, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων Νοbilis, το πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο ολιστικής ιατρικής, Διαγνωστική Έρευνα και το πρωτότυπο στην Ελλάδα, Massage School ,σε συνεργασία με εταιρείες διατροφικών συμπληρωμάτων και βιολογικών θεραπευτικών και καλλωπιστικών καλλυντικών, αλλά και επαγγελματίες στο χώρο της ευεξίας,, καθώς και επαγγελματικούς χώρους περιποίησης,χαλάρωσης,θεραπειών αντιγήρανσης και αναζωογόνησης,ξενοδοχεία με θεραπείες ,συνδυάζουν την δυναμική τους ως φορείς και την παροχή υπηρεσιών,κατάρτισης και πώλησης προιόντων,μέσα από μία πραγματικά ευρεία γκάμα επιλογών που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑ
Ευεξία είναι μια τέχνη,τεχνική,φιλοσοφία αλλα και διαδρομή για μιά πορεία προς την μακρωζωία.
Ενπεριέχει θετική σκέψη,σωστή διατροφή,κίνηση,και αποφυγή τεχνικών ουσιών,και κατανάλωση φυσικών και φυτικών προιόντων
Στοχεύει στην αρμονία σωματικής,ψυχικής και νοητικής υγείας.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
Σε ιδιώτες, Επαγγελματίες, Μάνατζερς επιχειρήσεων, Σπουδαστές Τουρισμού, Επαγγελμάτων που έχουν σχέση με την υγεία.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Ευεξία… Υγεία…Ομορφιά… τα μοναδικά προγράμματα του Κέντρου μας.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ευεξία, στον τομέα της…
 
Πρόληψης και Θεραπείας
1) Μέσω της  Διαγνωστικής Έρευνας, που  είναι ένα Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής που δραστηριοποιείται επί 20ετία στο χώρο.
Το μοναδικό αντιμετώπισης του ασθενούς, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε μέσα από εκσυγχρονισμένες θεραπείες που συνδυάζουν την τεχνολογική εγκυρότητα με τις πιο φυσικές και λιγότερο επιβαρυντικές για το σώμα και το πνεύμα θεραπείες.
Μέσω της Διαγνωστικής Έρευνας, κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάσμα πολλαπλών επιλογών, που αναλόγως την περίπτωση, αποτρέπουν την λήψη φαρμάκων και βοηθούν το σώμα μέσω της Αλλοπαθητικής ιατρικής.
 
Συνεργάτες μας
Α) Το διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο ολιστικής ιατρικής, Διαγνωστική Έρευνα δίνει τη δυνατότητα της πλήρους ανανέωσης όλων των ανθρώπων με θεραπεία ολοκληρωμένη για ό,τι μπορεί να απασχολήσει την υγεία μας
Συμπληρώνεται όλος ο κύκλος πρόληψης ασθενειών,ή απομάκρυνσής τους,με τα κατάλληλα φυτικα σκευαματα.
Έτσι ο οργανισμός καταλήγει να είναι πιο υγιής, μακροβιότερος, απαλλαγμένος από ασθένειες και μπορεί να δράσει καλύτερα σε σωματικό αλλά και εγκεφαλικό επίπεδο, ενώ υπάρχει άμεση πρόληψη του γήρατος, εφόσον τα κύτταρα αναζωογονούνται και βελτιώνονται οι άμυνες του οργανισμού σε πολλαπλά επίπεδα.
Του Διαγνωστικού και θεραπευτικού κεντρου προίσταται ο Δρ.Ευαγγ.Γκιγκόντε,γνωστος απο πολά χρόνια τώρα μέσα απο την τηλεόραση,Μαιευτήρας-Γυναικολόγος,Καθηγητής Ομοιοπαθητικής,και ολιστικός γιατρός.Η διαγνωστική έρευνα διαθέτει
α) εξερεύνηση όλου του οργανισμού με το μοναδικό μηχάνημα scanner /sensitive,
β) πλήρες πρόγραμμα αποτοξίνωσης του οργανισμού  με υδροθεραπεία παχέος εντέρου,
γ) μοναδική και αλάνθαστη μέθοδο βιενέργειας και βιοθεραπείας
2) Μέσω του  Massage School (Κίνηση,personal Training,μασσάζ,ρεφλεξολογία,ΚΛΠ),που προσφέρει  άμεσα χαλάρωση, ανακουφίζοντας από μυϊκούς πόνους και κράμπες, και άμεσα συνεισφέρει στην τόνωση του κυκλοφοριακού συστήματος, ενισχύοντας την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και απελευθερώνοντας τα κέντρα ενέργειας. 
3) Μέσα απο Κέντρα περιποίησης, αναζωογόνησης, αντιγήρανσης και χαλάρωσης  (θεραπευτικές  και καλλωπιστικές υπηρεσίες περιποίησης σώματος και προσώπου,σε μοναδικούς μαγευτικούς χώρους,με κατάλληλο περιβάλλον για πλήρη αναζωογόνηση με τη χρησιμοποήση των καλλυντικών της Νεκράς θάλασσας),τα οποία καταπολεμούν την γήρανση των κυττάρων του προσώπου και βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας, απαλλάσσοντας όχι μόνο από ρυτίδες αλλά και καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα και επιτυγχάνοντας σύσφιξη και τόνωση.
4) Επαγγελματίες,αλλα και επιχειρήσεις που ασχολούνται με μοναδικό τρόπο με τον μαγικό κόσμο της ευεξίας (ολοένα αυξανόμενοι)
5) Vitamelia /Διατροφικά συμπληρώματα-Βιολογικά καλλυντικα
 
Τι άλλο θα βρείτε στο κέντρο ευεξίας

 • Εργασία-Εισόδημα -Απασχόληση –Στήσιμο και ανάπτυξη επιχείρησης ευεξίας
 • Μοναδικά ταξίδια και διακοπές εκδρομές,ημερίδες,συμπόσια,χαλάρωσης,ηρεμίας,αποτοξίνωσης,αντιγήρανσης
 • Κατάρτιση,επιμόρφωση,Εκπαίδευση,μέσα απο τα μοναδικά επαναλαμβανόμενα σεμινάριά μας (για εργασία,απασχόληση,εισόδημα,προσωπική ανάπτυξη)
 • Μέσα απο το Nobilis Diogenis Club και  τις συζητήσεις και ομιλίες περι πνεύματος ,σώματος ,αρμονία, ι θετική σκέψη ,ανθρώπινη επικοινωνία,επαγγελματική υποστήριξη,επιχειρηματικές προτάσεις

 
ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ
Το Σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας συνδυάζει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και σας προτείνει μοναδικούς τρόπους να φροντίσετε και να βελτιώσετε την υγεία σας, το σώμα και την διάθεση σας, με τρόπους απόλυτα έγκυρους, αξιόπιστους και απόλυτα φυσικούς, συνυφασμένους με τις πιο μοντέρνες θεραπείες από το χώρο της ιατρικής αλλά και της ευεξίας σε διεθνές επίπεδο.
Πως μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας και να γίνετε συνεργάτες μας;
Με ομαδικές και μεμονωμένες παρουσιάσεις ,στα γραφεία μας, κατόπιν ραντεβού 2106620857

________________________________________________________

Σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας, Σύμπραξη (Νobilis & NobilisAirGroupτο εξειδικευμένο Massage School και το κέντρο ολιστικής ιατρικής πρόληψης Διαγνωστική Έρευνα),  υπόσχονται ολοκληρωμένες και καταξιωμένες σπουδές στον τομέα της ευεξίας-υγείας, άμεση αποκατάσταση καθώς και σύγχρονες, διευρυμένες δυνατότητες καριέρας, καθώς και υψηλα εισοδήματα.

Πληροφορίες: Κέντρο Ευεξίας Κυριακού 2, 6oς όροφος, 2106620857
www.kentroevexias.com, e-mail: [email protected]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!