Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Nursing Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με θέμα το Επάγγελμα του Νοσηλευτή!

open-nursing-header

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, Μαρούσι

Το νεοσύστατο Τμήμα Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74].
Τρεις επιτυχημένοι επιστήμονες της Νοσηλευτικής μοιράζονται την κλινική τους εμπειρία και συζητούν με το κοινό για τις ευκαιρίες καριέρας και εξέλιξης μετά την αποφοίτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Επίσης, παρουσιάζουν το καινοτόμο 4ετές Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα της Νοσηλευτικής BSc (Hons) Nursing, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University.  Με την παρουσία τους θα τιμήσουν την εκδήλωση οι εξής ομιλητές:

  • κα Μαρία Ρεκλείτη, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη BSc (Hons) Nursing
  • Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής
  • κ. Πιστόλας Δημήτριος, Καθηγητής Νοσηλευτικής

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και η Δρ. Ειρήνη Μανάρα, Επικεφαλής της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Φ. Βήττα στο 210-6199891 ή στο fvitta@mitropolitiko.edu.gr.
Ισχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Nursing. Το BSc (Hons) Nursing είναι το πρώτο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Νοσηλευτική, που προσφέρεται στην Ελλάδα.  Το πρόγραμμα είναι πλήρως ελληνόφωνο και τα μαθήματα γίνονται στα εξειδικευμένα ιδιόκτητα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.  Περιλαμβάνει 2300 ώρες υποχρεωτικής κλινικής πρακτικής και είναι 4ετούς φοίτησης, συνθήκες απαραίτητες για την επαγγελματική αναγνώριση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει την πρώτη και μεγαλύτερη ιδιωτική Σχολή Υγείας στην Ελλάδα και προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με σύγχρονες και μοναδικές στη χώρα μας εξειδικεύσεις, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!