Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης καλεσμένος των σπουδαστών Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης καλεσμένος των σπουδαστών Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα των εκλογών, ο Δημήτρης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview» παρουσίασε στους σπουδαστές του τομέα Δημοσιογραφίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το εκλογικό κλίμα μέσα από την τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε. Με αφορμή αυτό, μίλησε στους σπουδαστές για την έννοια και την σημασία των δημοσκοπήσεων, τον τρόπο διεξαγωγής τους ενώ τόνισε την σημαντικότητα επιλογής των κατάλληλων δημογραφικών κριτηρίων για την συλλογή αξιόπιστου δείγματος.
Ο κος Δημήτρης Βασιλειάδης, συνομίλησε με τους σπουδαστές, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους ενώ φρόντισε ν’ απαντήσει σε όλες τους τις ερωτήσεις.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με συνέπεια και προσήλωση στο έργο που έχει αναλάβει, απέναντι στους σπουδαστές του, συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης, στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει και να τους εφοδιάσει με πραγματικές εμπειρίες, για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους.
Info: Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!