Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» & ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης ανανεώνουν την αποκλειστική συνεργασία τους με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!

    logo     transparent

Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος… αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!

Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, θεωρήθηκε ο πλέον επιτυχημένος όλων, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό με μοναδικά χαρακτηριστικά, μια γιορτή για όλους ανεξαιρέτως, που μεγαλώνει κάθε χρόνο και αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της επιτυχημένης διεξαγωγής της διοργάνωσης, οι δυο φορείς  ανακοινώνουν την ανανέωση της αποκλειστικής συνεργασίας τους για τις επόμενες διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα είναι αποκλειστικός συνεργάτης εκπαίδευσης για την διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 και του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2016.
Οι δύο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, αναγνωρίζονται επισήμως από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων δρόμων «AIMS», την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «ΕΑΑ», την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου «IAAF», καθώς και από την Εθνική Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού «Σ.Ε.Γ.Α.Σ». Παράλληλα υποστηρίζει και υποστηρίζεται από 35 ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς, από όλους τους επίσημους πολιτειακούς θεσμικούς φορείς και  πλήθος εθελοντικών φορέων, καθώς επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Η σύναψη της ανανεωμένης συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κυρίου Δρόσου Χριστόπουλου, Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» & του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του κυρίου Άκη Βαλογιάννη, Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει η διοργανωτές του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, με την ανανέωσης της συνεργασίας της κορυφαίας αυτής συμμαχίας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος από την ίδρυση του στέκεται αρωγός σε δράσεις και διοργανώσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την προάσπιση των αξιών της εκπαίδευσης και του αθλητισμού

…γιατί ο Αθλητισμός είναι θέμα παιδείας!

 
Πληροφορίες:
Γραφείο Μαραθωνίου, Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 200360 | www.atgm.gr | [email protected]
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T. 2310 552406 | www.iek-xini.edu.gr | [email protected]

marathon logo

Logo

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!