Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο διεθνώς διακεκριμένος Καθηγητής Ψυχολογίας Βασίλης Φθενάκης, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Ελλάδα, παραδίδει δύο βιωματικά σεμινάρια στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

eventfthenakis

Τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον διεθνώς διακεκριμένο Καθηγητή Ψυχολογίας Βασίλη Φθενάκη – σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Ελλάδα – θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν τα δύο βιωματικά σεμινάρια που θα παραδώσει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στις 10:00, με θέματα «Αντιμετωπίζοντας το διαζύγιο: Στρατηγικές μετάβασης από άνδρες και γυναίκες»  και «Αλλάζοντας το εκπαιδευτικό σύστημα: αλλάζουμε το παράδειγμα για ισότητα στην εκπαίδευση» αντίστοιχα.
Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74), η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του οποίου υποστηρίζει ως Χορηγός και τις δύο εκδηλώσεις.
Η διοργάνωση των σεμιναρίων γίνεται από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.  Το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων ιδρύθηκε το 1983 από τη Χάρις Κατάκη και ομάδα συνεργατών της . Εδρεύει στην Αθήνα αλλά έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε πολλές περιοχές σ’ όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για έναν πολυμορφικό χώρο που δραστηριοποιείται ενεργά τόσο στην Εκπαίδευση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας όσο και στην Ψυχοθεραπεία, την Συμβουλευτική, την Έρευνα και τις Εκδόσεις.  Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες για τον εισηγητή, το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο ημερών, τις δηλώσεις συμμετοχής και το κόστος μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!