Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

O Dr Markus Jatsch στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

O Dr Markus Jatsch στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
O Dr Markus Jatsch στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Υπό τον τίτλο «Lemesos: A renewed coastal metropolis! Architecture and Identity», ο Δήμος Λεμεσού διοργάνωσε στις 18 Νοεμβρίου 2013 εκδήλωση με ομιλητή το Δρ. Markus Jatsch, ο οποίος έδωσε διάλεξη με θέμα “Urban Waterfronts and Sustainable Regeneration-The work of Martha Swartz Partners”. H Martha Schwartz θεωρείται από τις κορυφαίες Αρχιτέκτονες Τοπίου, με σημαντικά έργα σε όλο τον κόσμο ( www.marthaschwartz.com ).
Μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης ήταν και ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός, τον οποίο εκπροσώπησε ο κ. Παντελής  Λεπτός, Director of Leptos Group και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου εκπροσώπησε η   Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Νεάπολις και παλαιά συνεργάτης της καθηγήτριας  MarthaSwartz.
Ο Δρ. Markus Jatsch,  κατόπιν προσκλήσεως του κ. Π. Λεπτού, πραγματοποίησε επίσκεψη  στην Πάφο, όπου συναντήθηκε με τον κ. Μιχαήλ Γ. Λεπτό, Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο και το χώρο της Νεάπολις Smart Eco City. Ακολούθως έδωσε διάλεξη σε φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτονικής στην παρουσία και  του Δρ. Γιώργου Αρτόπουλου, Λέκτορα Αρχιτεκτονικής στο Νεάπολις και αντηλλάγησαν ενδιαφέρουσες απόψεις με τους φοιτητές.
 
Γραφείο Θεσσαλονίκης NUP
T: 2310 22 11 69
M: 6936978839
E: [email protected]
[email protected]
www.nup.ac.cy
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!