Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης των Τελικών Κυπέλλου Handball Ελλάδας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης των Τελικών Κυπέλλου Handball Ελλάδας

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Τελικών Ανδρών και Γυναικών για το Κύπελλο Ελλάδος στο Handball, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, αποφάσισε οι δυο αγώνες να πραγματοποιηθούν 27 και στις 29 Μαρτίου, στο PAOK SPORTS ARENA στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

  • Ο 29ος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦ Νέας Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου
  • Ο 33ος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για ακόμα μια φορά στέκεται αρωγός στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, συμμετέχοντας ως υποστηρικτής των Τελικών Κυπέλλου.

Η συμφωνία της υποστήριξης, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, κυρίου Κωνσταντίνου Γκαντή και του προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, κυρίου Σοφοκλή Ξυνή.

Στόχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με την υποστήριξη των Τελικών Κυπέλλου, είναι η προαγωγή των αξιών της ευγενούς άμιλλας και του φιλαθλητισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θα υποστηρίξει το γεγονός, παρόλο που στην ιδιοκτησία του προέδρου του, ανήκει η ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, η οποία αγωνίζεται επίσης στην Α1 Ανδρών!

Η συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, αποτελεί  μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της ενότητας Εκπαίδευση και Αθλητισμός.

…γιατί ο αθλητισμός είναι θέμα παιδείας!

 

Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

T. 2310-552406, U. www.iek-xini.edu.gr, @. [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!