Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ενισχύει την δράση συγκέντρωσης τροφίμων του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, και συμμετέχει στην κοινωνική δράση που διοργανώνεται για τον εορτασμό των 87 χρόνων ιστορίας του Συλλόγου.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης οι σπουδαστές και οι εργαζόμενοι σε όλους τους φορείς του Ομίλου ΞΥΝΗ θα συμμετέχουν στην μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων που διοργανώνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ υπέρ της ενίσχυσης των συσσιτίων που διατηρούν οι Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεάπολης και Σταυρούπολης, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Λαγκαδά και Κασσανδρείας.
Στις 21 Απριλίου 2013 από τις 9.00 το πρωί μέχρι και πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, στη θύρα 3 του γηπέδου της Τούμπας θα γίνεται η συγκέντρωση τροφίμων.
Ήδη στους χώρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9) οι σπουδαστές οι καθηγητές και το Διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College έχουν αρχίσει εδώ και μέρες να συγκεντρώνουν τρόφιμα, για την ενίσχυση της δράσης αυτής.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ απευθύνει κάλεσμα και προς όλους τους απόφοιτούς του των προηγούμενων ετών, να προσκομίσουν τρόφιμα στις γραμματείες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College.
Η συμμετοχή στην κοινωνική δράση του ΑΣ ΠΑΟΚ αποτελεί για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ συνέχεια της επιτυχούς συνεργασίας που έχει εγκαινιάσει από το 2012, τόσο με την ΠΑΕ όσο και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!