Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Γενικός Διευθυντής της Βρετανικής αλυσίδας εστιατορίων Galvin Restaurants Group στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Photo Stephane Lioussanne

Με αφορμή την επίσκεψη του στην Ελλάδα ο General Manager των εστιατορίων Galvin Restaurants Group του Λονδίνου κύριος Stefane Lioussanne, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.
Αφορμή για την επίσκεψη του, ήταν αφ’ ενός η πρόσκληση του ως εισηγητής στο σεμινάριο με θέμα: «Best Serving Techniques, F&B Cost Control & Menu Planning» (Καλύτερες Τεχνικές Σερβιρίσματος, Έλεγχος Κόστους F&B & Οργάνωση Μενού) και αφ’ ετέρου η πραγματοποίηση συνεντεύξεων με τους σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη θέσεων εργασίας στα εστιατόρια του Ομίλου Galvin Restaurants.
Στο πρώτο σκέλος της επίσκεψης, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα standards που πρέπει να τηρούνται από ένα εστιατόριο το οποίο έχει βραβευτεί με Αστέρι Michelin, το οποίο είναι η μεγαλύτερη διάκριση στο χώρο του επισιτισμού, καθώς και για εξειδικευμένες τεχνικές ελέγχου του κόστους που χρησιμοποιούν οι F&B managers.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ξεκίνησε η διαδικασία των συνεντεύξεων για τους σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης. Όπως διευκρίνισε ο κύριος Lioussanne, ο Όμιλος Galvin Restaurants, στο πλαίσιο της ανάπτυξης θα εγκαινιάσει εντός του 2016 7 νέα εστιατόρια, 5 στο Dubai και 2 στο Εδιμβούργο.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι σπουδαστές από τους Τομείς Επισιτισμού και Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!
Πληροφορίες:
Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4 «Κτίριο ΒΙΕΝΝΗ», T: 2310547708
www.medcollege.edu.gr | [email protected]
www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!