Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Πάνος Μεταξόπουλος και το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας «BEATάρουν» με RnB στα Νότια Προάστια!

Ένα μοναδικό Street Dance Event με θέμα «STREET MODERnB FIESTA», στους έντονους ρυθμούς της μουσικής RnB, που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα πολιτιστικά δρώμενα των Νοτίων Προαστίων το φετινό φθινόπωρο, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, από την περίφημη Σχολή Χορού του Πάνου Μεταξόπουλου, με την επιμέλεια των κορυφαίων τμημάτων κομμωτικής και μακιγιάζ του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.  
Οι έμπειροι καθηγητές του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ –πεπειραμένοι αισθητικοί και καταξιωμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας- σε συνεργασία με τους άρτια καταρτισμένους σπουδαστές και αποφοίτους του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στους τομείς του hair styling και του make up art, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τάσεις, που αφορούν στην τέχνη του μακιγιάζ και την κομμωτική τέχνη.
Ξεχωριστό ρόλο στο event θα έχει και το Τμήμα Body Painting από τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με πρωτότυπες live δημιουργίες.
*Το μοναδικό χορευτικό show που αναμένεται να ξεσηκώσει το νεανικό –και όχι μόνο- κοινό των Νοτίων Προαστίων το προσεχές Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί 12-4 το απόγευμα, με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας.
INFO

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!