Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΣΧΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ – WORK SHOP “THE ART OF PHOTOGRAPHY”

spbar-0011

Οι σπουδαστές του  Τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία  να βιώσουν μια  ξεχωριστή φωτογραφική εμπειρία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.
Σ’ ένα διήμερο WORKSHOP  με θέμα «ΤΗΕ ΑRT OF PHOTOGRAPHY” δίπλα σέναν από τους πιο καταξιωμένους  φωτογράφους στην  Ελλάδα με μισό αιώνα κλικ…στη πλάτη του, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ,  συμμετείχαν δυναμικά στη φωτογράφιση με έναν άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό  και  το άγρυπνο βλέμμα του  Στέφανου Πάσχου.
Οι σπουδαστές φωτογράφιζαν το μοντέλο με ψηφικές και αναλογικές μηχανές με μικτό φωτισμό και studio flash, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους.
Την υψηλή εποπτεία… είχε ο μεγάλος δάσκαλος όλων …. Στέφανος Πάσχος.
Οι σπουδαστές του τμήματος της Φωτογραφίας στο τέλος του Workshop, δήλωσαν χαρακτηριστικά : ΄΄ Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται’’!
Οι εργασίες των σπουδαστών , θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιουνίου στο ΜΕTROPOLITAN COLLEGE του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ , στο Campus του Κολλεγίου στο  Μαρούσι.

 FullSizeRender (3)

FullSizeRender

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!