Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Η Φλεβική ανεπάρκεια ως επαγγελματική νόσος»

Ο τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Η Φλεβική ανεπάρκεια ως επαγγελματική νόσος»

Η φλεβική ανεπάρκεια, ή -σωστότερα- η ανεπάρκεια των βαλβίδων των φλεβών, αποτελεί μια από τις συνηθέστερες παθήσεις των αγγείων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με ιδιαίτερη προτίμηση στο γυναικείο φύλο (έως και 60%).
Με αφορμή το γεγονός αυτό και πρωτοβουλία του τμήματος Νοσηλευτικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, διοργανώνεται σεμινάριο την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Βιέννη» (Εγνατία 2-4, 4ος όροφος).
Οι θεματικές που θα παρουσιαστούν, αφορούν  στην αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων με νέες χειρουργικές τεχνικές και τρόπους πρόληψής της με αποφυγή προδιαθεσικών παραγόντων
Ομιλήτρια:
Μίλκα Γιάννης, Ειδ. Αγγειοχειρουργός
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματίες παραϊατρικών επαγγελμάτων, εργαζόμενους σε φαρμακευτικές εταιρείες, εργαζομένους σε μονάδες υγείας, φαρμακοποιούς, διαιτολόγους, ψυχολόγους, φοιτητές/σπουδαστές ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ του χώρου της Υγείας, σπουδαστές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με την φλεβική ανεπάρκεια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Πληροφορίες: 2310552406, [email protected]
http://www.facebook.com/iekxinithessaloniki
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!