Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Τομέας Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης «αποθεώθηκε» από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

Ο ΤομέαςΥποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ», την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στο κατάμεστο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου«Αλέξανδρος».

«ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ» παρουσιάστηκε από τον περιπλανώμενο θίασο «Βαριετέ», μιας πρωτοβουλίας του τμήματος Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου του Τομέα κ. Πέτρου Παπαζήση, Σκηνοθέτη και Ηθοποιού.

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές και πλέον καλλιτέχνες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ερμήνευσαν κείμενα από τον Ζαν Κοκτώ και Δημήτρη Ψαθά, ενώ προσέφεραν στο κοινό διασκέδαση και χαμόγελα,ενσωματώνοντας παράλληλα στοιχεία της Κομμέντια Ντελάρτε (Commedia Dell Arte).

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης υλοποιεί μια τόσο μεγάλη θεατρική παραγωγή, αφού είχε προηγηθεί η εξίσου πετυχημένη παιδική θεατρική παράσταση «Maleficent» στην αρχή της σεζόν.

Στην παραγωγή της θεατρικής παράστασης συμμετείχαν ενεργά σπουδαστές και σπουδάτριες από τις εξής ειδικότητες: Κομμωτική,ΑισθητικήΗχοληψία & Μουσική Τεχνολογία και Εφαρμοσμένες Τέχνες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406, www.iekalfa.gr

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!