Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο τουριστικός χώρος ετοιμάζεται να προσλάβει 2.000 άτομα από Απρίλιο-Οκτώβριο 2020

Ο τουριστικός χώρος ετοιμάζεται να προσλάβει 2.000 άτομα από Απρίλιο-Οκτώβριο 2020
Ο τουριστικός χώρος ετοιμάζεται να προσλάβει 2.000 άτομα από Απρίλιο-Οκτώβριο 2020

 

Συνεργασία Nobilis Air group και Omega Aviation Academy για εξπρές τμήματα 2,5 μηνών για προετοιμασία για εργασία στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα – Τμήματα & προγράμματα ξεχωριστά και συνδυασμένα

 

Εξπρές συνδυασμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για 7 εργασίες στον τουρισμό και τις αερομεταφορές από το Πάσχα 2020

 

 • – Το εξπρές πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροδρόμιο- διαδικασίες επιβατών πριν και μετά την πτήση, ταξιδιωτικά έγγραφα, αποσκευές. ειδικοί επιβάτες  και κατάλληλος χειρισμός , αεροπλάνο-θεωρία πτήσης, φόρτωση, περιγραφή εσωτερική-εξωτερική, διαδικασίες άμεσης ανάγκης, επικοινωνία με τους επιβάτες, σερβίρισμα για όλους τους χώρους εστίασης/ποτού και καφέ και τα μέσα συγκοινωνίας, πώς λειτουργεί ένα ξενοδοχείο, η υποδοχή, οι κρατήσεις,τα σπα,πως στήνεται και λειτουργεί ένα τουριστικό γραφείο και τις υπηρεσίες καλύπτει, αρμοδιότητες group leader,σύντομη γνωριμία με την ελληνική ιστορία, γεωγραφία, τουριστικά πακέτα, Δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, σωστή επαγγελματική εικόνα, αποτελεσματικό βιογραφικό.

 

Εξπρές τμήματα ξεχωριστά

 

 • – Υπάλληλοι και μάνατζερς, σπα μάνατζερς, υπεύθυνοι εστιατορίων, καφέ και διοργανωτές εκδηλώσεων σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα
 • – Αρχηγοί ομάδων – Group leaders Υπάλληλοι μάνατζερς επιχειρηματίες, σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες
 • – Αεροσυνοδοί – Πλοιοσυνοδοί
 • – Αεροσυνοδών-φροντιστών
 • – Στελεχών αεροδρομίων στην εξυπηρέτηση επιβατών, πριν και μετά την πτήση, στη φόρτωση και στην πίστα του αεροδρομίου
 • – Στελεχών Ξενοδοχείων-τουριστικών γραφείων
 • – Στελεχών μεταφορικών εταιρειών
 • – Συνοδών-αρχηγών ομάδων σε μεγάλα τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία
 • – Σύμβουλος ευεξίας, σωστής διατροφής ,αντιγήρανσης

 

Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί αναμφίβολα να κάνει κάποιος για τη ζωή του,είναι πάνω στα τουριστικά και αεροπορικά,επαγγέλματα,και στα πάντα γύρω από

Ειδικά σε μια χώρα σαν την δική μας, αυτά τα επαγγέλματα, εργασίες, απασχολήσεις, σε οποιαδήποτε περιοχή και να διαμένει κάποιος,ακόμη και από το σπίτι του σε οποιαδήποτε ηλικία,μπορεί κάποιος να αυξήσει τις γνώσεις του,άρα και τα εισοδήματά του και να βελτιώσει,να αναβαθμίσει ή και να  μεταμορφώσει, τη ζωή του την φιλοξενία,το φαγητό και ποτό,την ευεξία και υγεία συνδυασμένα με τουρισμό, και φυσικά την επιχειρηματικότητα.

Απαραίτητα προσόντα Ο καθένας μπορεί να βρει το δρόμο του στην απασχόληση με τον τουρισμό ακόμη και με απολυτήριο Γυμνασίου. Φυσικά, όσο οι γνώσεις και τα εφόδια εξελίσσονται, οι δυνατότητες μεγαλώνουν. Οι εξειδικευμένες γνώσεις μέσα από σεμινάρια εξπρές, οι ξένες γλώσσες είναι πολύ χρήσιμα.

Εξπρές προγράμματα για σπουδαστές

Μετά την θεωρία και τα τεστ για certificate,φτιάχνουμε το βιογραφικό του σπουδαστή,και το προωθούμε στις συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις και εταιρείες.

Αρχίζουμε τα εξπρές τμήματα τον Φεβρουάριο 2020 στην τάξη, στην Αθήνα, και εξ’αποστάσεως ζωντανά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ζητήστε μας αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, μαθημάτων, σεμιναρίων, εγχειριδίων

 

 

Εσείς αποφασίζετε.

Εμείς εξασφαλίζουμε την άριστη γνώση.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η αεροπορική αγορά συνεχώς μεγαλώνει, τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιούνται,και για αυτό το λόγο, η ζήτηση καταρτισμένων στελεχών διαφαίνεται πολύ ορατή στον ορίζοντα.

 

 • – Αεροσυνοδοί και ιπτάμενοι φροντιστές (Cabin Crew)
  Η εξυπηρέτηση των επιβατών κατά την διάρκεια της πτήσης.Απαραίτητα πρέπει να γνωρίζουν διαδικασίες επείγουσας ανάγκης,πρώτες βοήθειες, επικοινωνία και καλή συμπεριφορά,δημόσιες σχέσεις,σέρβις φαγητών και ποτών,να γνωρίζουν τη μητρική τους και τουλάχιστον ακόμη μία ξένη γλώσσα,να γνωρίζουν κολύμπι,να έχουν άριστη υγεία,να διαθέτουν μεγάλη ευγένεια και υπομονή.
 • – Αεροδρόμιο – Επίγεια εξυπηρέτηση (Airport Ground Handling)
  1) Ground Handling Operations 1)Εξυπηρέτηση επιβατών πριν και μετά την πτήση  2) Load control /φόρτωση αεροσκαφών  3) Ramp Safety-Ειδικός πίστας αεροσκαφών.
 • – Επιμελητεία πτήσεων (Flight Dispatchers)
  Επιμελούνται όλα τα απαραίτητα έντυπα για κάθε πτήση ,και πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για αυτήν (μετεωρολογία, αεροναυτιλία,  κωδικούς, ανθρώπινο παράγοντα, βάρη, φόρτωση, χάρτες κλπ).
 • – Ειδικός αεροδρομίων (Airport Operations)
  Μεγάλη καριέρα μάνατζερ, για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλές θέσεις στο αεροδρόμιο και γνωρίζουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση και επιβατών,και για τα αεροπλάνα,και για τη διοίκηση του αεροδρομίου.
 • – Ειδικοί Αεροπορικών εταιρειών (Airline Experts)
  Μεγάλη καριέρα μάνατζερ, για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλές θέσεις σε αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, και γνωρίζουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση και επιβατών,και για τα αεροπλάνα,και για τη διοίκηση γενικότερα.
 • – Ειδικοί Αεροπορικών θεμάτων(Aviation Management)
  Και τα 2 τα ανωτέρω

 

 

 

Όταν τα ανωτέρω επαγγέλματα,συνοδεύονται και με γνώσεις τουρισμού,

 • – Τουριστικό γραφείο
 • – Ξενοδοχειακό management-Διοργάνωση εκδηλώσεων
 • – Τουρισμός-ευεξία-υγεία

τότε αποτελούν την πιο σφαιρική γνώση στον αεροπορικό και τουριστικό χώρο.

Γνώσεις μάνατζμεντ, επικοινωνίας, επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ, υπολογιστών, φαγητού και ποτού, ενδέχεται να χτίσουν πολύ μεγάλες καριέρες, στα πλέον κοσμοπολίτικα περιζήτητα επαγγέλματα, με την καλύτερη ζωή, με εξασφαλισμένη εργασία και διαχρονικότητα.

Όσο περισσότερα προσόντα αποκτήσεις κάποιος, τόσο περισσότερο επενδύει σωστά στη ζωή του.

Απαραίτητη  είναι η καθημερινή γενική γνώση και ενημέρωση.

Τα παραπάνω επαγγέλματα αποτελούν το μέλλον στην εξασφάλιση εργασίας .Η τουριστική βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη αγορά εργασίας και για τη χώρα μας είναι η μόνη σίγουρη πηγή εισοδήματος.

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας  Γιοχάννα Καλαφούτη – Σύμβουλος, εκπαιδεύτρια, coach

Τηλ επικοινωνίας,πληροφοριών,εγγραφών,ανθρώπινου δυναμικού

2114055667 και 6937788855, email: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!