Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι Λαρισαίοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και κέρδισαν υποτροφίες

DSC00122

Ποιοι ήταν οι τυχεροί

Πλήρης ενημέρωση για τα προγράμματα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College είχαν οι πολίτες της Λάρισας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου την Τρίτη 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει συναφθεί μεταξύ του Ομίλου ΞΥΝΗ και του Δήμου Λαρισαίων με αφετηρία την κοινωνική προσφορά και την παροχή του μέγιστου κοινωνικού αγαθού, της εκπαίδευσης, που αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα όλων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστηρίζει σταθερά την περιφέρεια και τους νέους της, παρέχοντάς τους υποτροφίες αλλά και επιδοτήσεις σπουδών, έχοντας συμπαραστάτη στο κοινωνικό έργο τους το δήμο Λαρισαίων, που διακρίνεται για την έντονη κοινωνική του δράση και μέσω των κοινωνικών δομών του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των δημοτών του.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία σε αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού της περιοχής της Λάρισας που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων, να υλοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους και να λάβουν υποτροφίες πλήρους φοίτησης.
Επίσης παρέχονται επιδοτήσεις σπουδών έως και 50% σε όλους τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College στους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Λαρισαίων και στους συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών ανάλογα με τα κοινωνικά κριτήρια.
Ενημέρωση για το εκπαιδευτικό έργο του Ομίλου ΞΥΝΗ
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου οι νέοι της Λάρισας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα σπουδών του Ομίλου ΞΥΝΗ, τα οποία αναβαθμίζονται και εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες ειδικότητες, και με χαρά έλαβαν μέρος στην κλήρωση υποτροφιών.
Ποιοι κέρδισαν τις υποτροφίες
Οι τυχεροί Λαρισαίοι που αναδείχτηκαν νικητές από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της εκδήλωσης ήταν οι εξής:
Η Αγτσίδου Πηνελόπη κέρδισε ολική υποτροφία στο Mediterranean College, ενώ ολική υποτροφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης κέρδισε η Μαρία – Ελένη Γιακουμίδου.
Επίσης ακόμη εννιά νέοι της Λάρισας θα περάσουν την πύλη του Ομίλου ΞΥΝΗ, αφού κέρδισαν ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και στο Mediterranean College.
Οι νικητές για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι οι εξής:

  • Κουρουτσίδης Γρηγόρης
  • Ματζώνη Μαρία
  • Αγραφιώτης Δημήτρης
  • Μπέσιος Αναστάσιος
  • Ιντρίτι Τζεντιλιέρ
  • Ζεϊμπέκη Σταυρένια

Οι νικητές για σπουδές στο Mediterranean College είναι οι:

  • Μπαρδής Χρήστος
  • Κρανή Μαρία Ελένη
  • Πιτσίλκα Γεωργία

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Λαρισαίων βαδίζουν παράλληλα στο δρόμο της κοινωνικής ευθύνης και πετυχαίνουν το στόχο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki/?fref=ts
http://www.iek-xini.edu.gr/
http://www.medcollege.edu.gr/

DSC00127

DSC00204

 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!