Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Αρχιτεκτονικής του University of Portsmouth στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

DSC_0606

Στις 4 Νοεμβρίου 2015, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του MArch Architecture του University of Portsmouth επισκέφθηκαν το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη-ξενάγηση στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, μαζί με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος (studio) Architectural Design:Strategy, οι φοιτητές εργάζονται στην ίδια περιοχή (Δέλτα Φαλήρου), ανταποκρινόμενοι σε διαφορετικά αρχιτεκτονικά και πολεοδομικά ζητήματα.
Η συνάντηση, συζήτηση και συνεργασία με τους φοιτητές των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ολοκληρώθηκε με ένα design charrette, όπου ομάδες και από τα δύο τμήματα συνεργάστηκαν στην πρόταση μιας στρατηγικής αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για την ευρύτερη περιοχή.
Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σύναψε νέα συνεργασία με το University of Portsmouth, στα πλαίσια της οποίας προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Αρχιτεκτονική (MArch Architecture and Urbanism) και τους Πολιτικούς Μηχανικούς (MSc Civil Engineering), μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

IMG_2995

IMG_2984

DSC_0610

DSC_0607

DSC_0604

DSC_0603

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!