Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι πέντε κινήσεις κλειδιά του επιτυχημένου επαγγελματία

Την Τετάρτη 18 Ιούλη και ώρα 20:00 στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα:  “Οι πέντε κινήσεις κλειδιά του επιτυχημένου επαγγελματία”
Είσοδος ελεύθερη
Δίδεται βεβαίωση συμμετοχής.
Τίτλος: Οι πέντε κινήσεις κλειδιά του επιτυχημένου επαγγελματία.
Η αγορά εργασίας καθώς και το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε δέχεται απανωτές αλλαγές και σοβαρές προκλήσεις τα  τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια αυτό που χρειαζόταν να κάνει κάποιος για να έχει την επαγγελματική επιτυχία που επιθυμεί, έχει ριζικά αλλάξει. Πρακτικές και στρατηγικές που κάποτε απέδιδαν ικανοποιητικά παύουν να είναι αποτελεσματικές και οδηγούν σε αδιέξοδο.
Παρόλαυτα, βλέπουμε αρκετούς επαγγελματίες να προοδεύουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής!
Η εισήγηση αυτή απευθύνεται στον επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον υπάλληλο αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι αισθάνονται την ανάγκη να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα την πορεία της επαγγελματικής τους ζωής.
Εισηγήτρια:  Ελίνα Γιαχαλή – Certified NLP Life Coach, Business Mentor του  ΕΣΥΝΕ (Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών), Εισηγήτρια του κύκλου σεμιναρίων του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου “Ο συνεργάτης κλειδί”
Ώρα προσέλευσης: 19:30
Ώρα έναρξης: 20:00

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!