Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα βήματα για την υπαγωγή στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον 2»

THE SCHOOL OF ENGINEERING  

 

Οι προϋποθέσεις για χρηματοδοτούμενη εξοικονόμηση ενέργειας,

από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College

 

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Mediterranean College-Lecture Hall (17.00-19.00)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ  ή καλέστε στο 210 8899600.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

  • Είστε ιδιοκτήτες ακινήτων και ενδιαφέρεστε να μάθετε τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα βήματα για την υπαγωγή του σπιτιού σας στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2»;
  • Είστε Μηχανικοί ή επαγγελματίες του κλάδου κατασκευών και ενέργειας και θέλετε να γνωρίσετε τον τρόπο διεξαγωγής της ένταξης ενός ακινήτου στο εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και για τις επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που δύνανται να χρηματοδοτηθούν;
  • Είστε προπτυχιακοί & μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College ή σπουδάζετε σε συναφείς Σχολές, άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέλετε να ενημερωθείτε για όλα τα παραπάνω, στο πλαίσιο εκπόνησης εργασιών;

Μη χάσετε την παρουσίαση με θέμα: Οι προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα βήματα για την υπαγωγή στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2» που θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, 17.00-19.00, από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College.
Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με εισηγητή τον κ.  Χρήστο Γιαννακανδρόπουλο, Μηχανολόγο Μηχανικό ΕΜΠ, MSc Περιβαλλοντικού σχεδιασμού πόλεων και κτιρίων, Μέλος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών.
Το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον 2» είναι συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα δοθεί περιγραφή των ακινήτων που δύνανται να χρηματοδοτηθούν καθώς και τα απαιτούμενα βήματα για υπαγωγή στο πρόγραμμα. Επίσης θα παρουσιαστούν οι επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που δύνανται να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.
Να σημειωθεί ότι, με έτος ίδρυσης το 2005, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College άνοιξε το δρόμο για την παροχή ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα στις Πολυτεχνικές Επιστήμες. Σε συνεργασία με το TOP-50 University of Derby, η Σχολή δίνει τη δυνατότητα σε απόφοιτους Λυκείου, απόφοιτους ΙΕΚ και πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, να αποκτήσουν στην Ελλάδα πτυχία Bachelor’s και Masters (επαγγελματικά ισοδύναμα με εκείνα των δημοσίων Πανεπιστημίων) στις ειδικότητες του Πολιτικού & Μηχανολόγου Μηχανικού:

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Τα προγράμματα οδηγούν στην απόκτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων, μέσω του Engineering Council της Βρετανίας, καθώς και σε πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα (με Master και εργασιακή εμπειρία).
  • Το περιεχόμενό τους είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.
  • Ο τεχνικός τους χαρακτήρας επιτρέπει τη σύνδεση της γνώσης με την εφαρμογή αυτής σε σύγχρονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες μηχανικοί.
  • Είναι τα μοναδικά προγράμματα στην Ελλάδα (σε επίπεδο Κολλεγίων) που καλύπτουν όλα τα πεδία της επιστήμης του Μηχανολόγου και του Πολιτικού Μηχανικού.
  • Διδάσκουν ενεργοί επαγγελματίες και ερευνητές που μεταφέρουν στους φοιτητές τις επιστημονικές εξελίξεις του σήμερα.
  • Οι φοιτητές παράγουν προσωπικό ερευνητικό έργο, με δυνατότητα δημοσίευσης σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά.
  • Τα εργαστηριακά μαθήματα και τα projects των φοιτητών διεξάγονται στα εξειδικευμένα εργαστήρια του Mediterranean College και σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργαζόμενων εταιριών και εργαστηρίων.

Mediterranean College:
Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
[email protected]  &   www.medcollege.edu.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!