Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι σπουδαστές Β. Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος!

e

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι σπουδαστές Γ’ εξαμήνου της ειδικότητας Β. Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με τις παρουσιάσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του 16ου Πανελλήνιου Συνέδριου της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Οι δυο ομάδες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας που συμμετείχαν στο συνέδριο παρουσίασαν τις εργασίες «Η σημασία της αξιολόγησης & οι τρόποι αξιολόγησης στην Εργοθεραπεία» και «Το παιχνίδι ως θεραπευτικό μέσο στην εργοθεραπεία». Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο εργασίες που παρουσιάστηκαν, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων των σπουδαστών.
Για ακόμα μια φορά το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει στους σπουδαστές του!
Οι σπουδαστές που συμμετείχαν στο συνέδριο ήταν οι: Ε. Παμλίδου, Ε. Τουλουπίδου, Ε. Νίκου, Π. Μπαξεβανίδου, Δ. Τζιαμπαζάκη, Α. Μωραΐτη, Χ. Κουσίδης, Α. Παπαδάκη, Ο. Πατσιοδήμου, Ρ. Ξανθοπούλου, Χ. Κανελάκη, Χ. Σιμούλη, Ε. Δανιηλίδου, Δ. Μυλωνάς, Π. Θεολόγου και Μ. Παπαϊωάννου.
 

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους!

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας | Βαλαωρίτου 9 | Τ.: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!