Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι Σχολές EVABEAUTY Studies μετέτρεψαν το MEC Παιανίας σε χώρο σεμιναρίων

Οι Σχολές EVABEAUTY Studies  μετέτρεψαν το MEC Παιανίας σε χώρο σεμιναρίων

3-5 Μαϊου 2014: Οι Σχολές EVABEAUTY Studies, όπως και κάθε χρόνο, όχι μόνο συμμετείχαν με περίπτερο στη μεγαλύτερη Έκθεση Επαγγελματιών «Beauty Greece», αλλά είχαν και ενεργό συμμετοχή, μετατρέποντας το MEC Παιανίας σε χώρο διεξαγωγής Σεμιναρίων.

 
Θέματα εκπαίδευσης επαγγελματιών που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, με τις τάσεις της μόδας και τις εξελίξεις των κλάδων ομορφιάς.
 
Σεμινάρια Nail Design για τεχνίτριες νυχιών:  «MOSAIC EFFECT» & «VINTAGE FLORAL PRINT». Τεχνικές εντυπωσιακές και γρήγορες, σε συνδυασμούς καλοκαιρινών χρωμάτων της ORLY.
 
Σεμινάριο με θέμα «Σχηματισμός Φρυδιών σε Αρμονία με τα Χαρακτηριστικά του Προσώπου» για τεχνίτριες μόνιμου μακιγιάζ, για makeup artists και για κάθε επαγγελματία που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσία. Tips και συμβουλές για επιτυχημένες εφαρμογές.
 
Σεμινάριο «Βασικές Αρχές Δερματοστιξίας (Τατουάζ – Tattoo)» για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αλήθειες και μύθοι για μία ανερχόμενη ειδικότητα και υπηρεσία.
 
Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια όχι μόνο παρακολούθησαν την παρουσίαση των παραπάνω θεμάτων, αλλά τους δόθηκε η ευκαιρία να εξασκηθούν κάνοντας πρακτική σε ό,τι διδάχθηκαν! Πινέλα και χρώματα απλώθηκαν στα θρανία και οι τεχνίτριες άρχισαν τις δοκιμές. Τεχνίτριες μόνιμου μακιγιάζ και makeup artists αναγνώριζαν σε  φωτογραφίες διασήμων διάφορους τύπους φρυδιών. Φύλλα Latex έπαιρναν σχήμα και χρώμα σε πρώτες δοκιμές επίδοξων τατουαζέρς.
 
Και τι καλύτερο ενθύμιο για όλες τις καινούργιες γνώσεις των επαγγελματιών από ένα certificate εκπαίδευσης!
 
Ραντεβού στην επόμενη έκθεση του χειμώνα!
 
ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ (ΝΥΧΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΑΤΤΟΟ)
 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελευθ. Βενιζέλου 140, Πλ. Δαβάκη 2109589616
 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22, Δημ. Θέατρο  2104100041
 
www.evabeauty.gr
 
[email protected]
 
www.facebook.com/evabeauty.gr
 
https://twitter.com/EVABEAUTYGR
 

Οι Σχολές EVABEAUTY Studies  μετέτρεψαν το MEC Παιανίας σε χώρο σεμιναρίων

Οι Σχολές EVABEAUTY Studies  μετέτρεψαν το MEC Παιανίας σε χώρο σεμιναρίων

Οι Σχολές EVABEAUTY Studies  μετέτρεψαν το MEC Παιανίας σε χώρο σεμιναρίων

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!