Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Οικονομική κρίση, ναρκωτικά και κοινωνική συνοχή» Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 7:30μ.μ.

Εκδήλωση της Φυλής των Φίλων για τις Εξαρτήσεις

«Οικονομική κρίση, ναρκωτικά και κοινωνική συνοχή»

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 7:30μ.μ.

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136

Η Φυλή των Φίλων, ανοιχτή πάντα στα μηνύματα των καιρών, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ευαίσθητο, σύνθετο και πολυπαραγοντικό ζήτημα των εξαρτήσεων. Είναι προφανές πως σε καιρούς οικονομικής κρίσης το κράτος πρόνοιας καταρρέει, ενώ οξύνονται οι πολιτικές σκοπιμότητες, οι προκαταλήψεις και ο κοινωνικός ρατσισμός απέναντι στους τοξικομανείς και τις άλλες ευπαθείς ομάδες των πολιτών, σαν να πρόκειται για «ζωές ανάξιες να ζουν»…

πιστεύοντας πως «καμιά ζωή δεν είναι χαμένη»

οργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Οικονομική κρίση, ναρκωτικά και κοινωνική συνοχή» την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 7:30μ.μ., στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, πλησίον σταθμού Θησείου, ΑΘΗΝΑ.
Θα μιλήσουν οι:
Χαράλαμπος Πουλόπουλος, Διευθυντής του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.)
Κατερίνα Μάτσα, ψυχίατρος – επιστημονικώς υπεύθυνη του 18 Άνω
Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. του ΚΕ.Θ.Ε.Α., ο οποίος και θα συντονίσει την εκδήλωση.

Διοργάνωση: Η Φυλή των Φίλων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

———————————
Η Φυλή των Φίλων:
H παρέα δημιουργήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή «Η Φυλή των Φίλων» στον «Δίεση»  Μεγάλωσε αλλά δεν έχασε τον προσανατολισμό της από την «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ.  Σήμερα εκπέμπει στο Κόκκινο 105,5 fm.  Εκτός από τις κουβέντες στο group του facebook, δημιουργούνται εκδηλώσεις, συζητήσεις, πηγαίνουμε παρέα στο θέατρο, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε συναυλίες.  Ανοίγονται θέματα και εντός και εκτός facebook. Μας αρέσει περισσότερο εκτός. Στις φυλές των εμπόρων, των συμφερόντων, των αδιάφορων, των απάνθρωπων, των πράσινων, των μπλε, των κίτρινων και των κενών λόγων, είπαμε να έχουμε την δική μας φυλή των φίλων.  Γιατί οι φίλοι μπορούν να ακούνε, εκτός από το να μιλάνε.  Μας αρέσει που υπάρχουμε, χωρίς να είμαστε Σύλλογος, ΜΚΟ, Οργάνωση, φράξια, αλλά ΠΑΡΕΑ. Μια ανοικτή παρέα που θέλει να μοιράζεται σκέψεις και όνειρα.

Πληροφορίες – Επικοινωνία:

Νίκη Αυγερινού, [email protected], τηλ: 6932-248.758
Δέσποινα Ερρίκου, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 
 
 
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!