Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η «Career Day Παιδαγωγικών» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η «Career Day Παιδαγωγικών» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Εκατοντάδες σπουδαστές και απόφοιτοι από τον Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια χρονιά εμπιστεύτηκαν τον θεσμό «Career Day Παιδαγωγικών», για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Η φετινή «Career Day Παιδαγωγικών», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων-Σπουδαστών (Γ.Ε.Α.Σ.) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ευρώπης, του «Xinis Education Festival 2014».
Κατά την διάρκεια της Ημέρας Καριέρας, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, είχαν τη δυνατότητα να δώσουν συνεντεύξεις σε όσες εταιρείες επιθυμούσαν.
Εταιρείες που συμμετείχαν:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΠΕΡΤΙ, NEVERLAND – Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ, ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ, ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, Η ΑΝΟΙΞΗ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΠΕΣΤΑΛΟΤΣΙ, ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ, ZOO CLUB, ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΗΠΟΣ
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!

http://www.xinisfestival.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η «Career Day Παιδαγωγικών» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!