Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Open days για τις σχολές Ψυχολογίας, Πληροφορικής, Φυσικοθεραπείας του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη

psyxologia

Το κτίριο «Βιέννη» ανοίγει τις πόρτες του σε όλους
Τις πόρτες του ανοίγει το Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί στους χώρους του, στο ιστορικό κτίριο «Βιέννη», όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα προγράμματα των Σχολών Ψυχολογίας, Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας, να επικοινωνήσουν με τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους, να συναντήσουν τους ακαδημαϊκούς καθηγητές αλλά και ενεργούς φοιτητές του κολλεγίου, να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα και με λεπτομέρεια για κάθε παράμετρο των σπουδών που τους ενδιαφέρει, να λάβουν εν τέλει το μήνυμα του υψηλού επιπέδου σπουδών του κολλεγίου, το 1ο ελληνικό, ιδιωτικό, αγγλόφωνο κολλέγιο στην Ελλάδα από το 1977, που συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο Derby της Αγγλίας.
 
Γνωρίστε τη Σχολή Ψυχολογίας
Την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., θα λάβει χώρα το open day της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν τις περιοχές της εφαρμοσμένης ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας.
Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει η Σχολή πληρούν τις προϋποθέσεις των επαγγελματικών συλλόγων της Μ. Βρετανίας (BPS, BACP, BABCP) και οδηγούν σε επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων μας και στην Ελλάδα, ενώ συνεργάζεται με ένα δίκτυο 85 φορέων, ΜΚΟ, κέντρων, εκπαιδευτηρίων και ελεύθερων επαγγελματιών, για την εποπτευόμενη πρακτική άσκηση των φοιτητών μας.
 
Ακολουθεί η Σχολή Πληροφορικής
Την επόμενη μέρα, Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., τη σκυτάλη θα πάρει η Σχολή Πληροφορικής και οι ακαδημαϊκοί καθηγητές της, οι οποίοι θα αναλύσουν τα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων μέσω της συνεργασίας του κολλεγίου με ένα ευρύ δίκτυο εταιριών που εμπιστεύονται το Mediterranean College για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει.
Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College παρέχει προγράμματα Bachelor και Master σε συνεργασία ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise) με το πανεπιστήμιο Derdy της Αγγλίας. Ενώ ενσωματώνει τις πιο ισχυρές επαγγελματικές πιστοποιήσεις της Cisco CCNA και CCNP. Οι φοιτητές συνδέουν τις τεχνικές τους γνώσεις με πραγματικές επιχειρησιακές εφαρμογές και είναι σε θέση να διεκδικήσουν και διοικητικές θέσεις στον κλάδο των Νέων Τεχνολογιών.
 
Η Σχολή Φυσικοθεραπείας θα κλείσει την εβδομάδα
Την εβδομάδα θα κλείσει το open day της Σχολής Φυσικοθεραπείας την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 5 μ.μ.,  που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών για όσους θέλουν επαγγελματικά να ακολουθήσουν τον κλάδο της φυσικοθεραπείας.
Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών, νευρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων σε ενήλικες και παιδιά.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το Manchester Metropolitan University (MMU), σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει ο Βρετανικός Σύλλογος Υγείας και Πρόνοιας (HCPC) , με βάση τα οποία πιστοποιούνται τα ακαδημαϊκά προγράμματα Φυσικοθεραπείας.
 
Ανοιχτό για όλους
Το Mediterranean College έχει συνεχώς ανοιχτές τις πύλες του και περιμένει όλους να έρθουν στους χώρους του. Δεν απευθύνεται μόνο σε υποψήφιους φοιτητές, αλλά σε όσους επιθυμούν να ξεναγηθούν στο υπέροχο κτίριο «Βιέννη», το αρχιτεκτονικό αριστούργημα που κουβαλά την ιστορία της πόλης.
Το επιβλητικό Μέγαρο άρχισε να κατασκευάζεται στη θέση του ναού της Αγίας Κυριακής, την περίοδο του Μεσοπολέμου, για να στεγάσει το ξενοδοχείο με το όνομα «ΒΙΕΝΝΗ», με έντονα διαπολιτισμικό άρωμα. Στην κατοχή το επέλεξαν οι Γερμανοί για να στεγάσουν τα γραφεία της Κομαντατούρ, χρησιμοποιώντας τα υπόγειά του ως χώρους βασανιστηρίων.
Το Mediterranean College έδωσε στο κτίριο – κόσμημα της πόλης μια διαφορετική ταυτότητα, την πνοή που του αξίζει, μετατρέποντάς το από το 2012 σε φάρο της εκπαίδευσης, σε πυρήνα πολιτισμού και γνώσης, ανοιχτό στην κοινωνία.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!