Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Open Days Ξένων Γλωσσών SPEAK – Γνωριμία με τις γλώσσες και τους πολιτισμούς ξένων χωρών

Open Days γνωριμίας με την γλώσσα και τον πολιτισμό ξένων χωρών, από την Ασία έως τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, διοργανώνουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK.
Με αφορμή τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο, και την έναρξη νέων τμημάτων σε γλώσσες όπως Ρωσικά, Βουλγάρικα, Σερβικά, Αραβικά, Τουρκικά, Κινεζικά, Ιαπωνικά, Σουηδικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά,  Ιταλικά, Ολλανδικά και Αγγλικά, το SPEAK ανοίγει το χώρο του (Εγνατίας 116) στο κοινό, με μία σειρά εκδηλώσεων γνωριμίας με ξένες κουλτούρες.
Οι προσκεκλημένοι στα Open Days θα έχουν την  ευκαιρία να γνωρίσουν το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό Ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης, τα προγράμματά του, καθώς και τις αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες και πιστοποιήσεις που προσφέρει. Επιπλέον οι καθηγητές του SPEAK, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές χώρες και εθνότητες, θα μεταφέρουν στο κοινό την εμπειρία της κάθε χώρας, μέσα από διηγήσεις, οπτικοακουστικό υλικό και παραδοσιακές γεύσεις από τις τοπικές κουζίνες.
Το πρόγραμμα των Open Days διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 07 Οκτωβρίου
ΙΣΠΑΝΙΚΑ:17.30
ΣΟΥΗΔΙΚΑ:17.30
ΓΑΛΛΙΚΑ:19.00
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:19.00
Τρίτη 08 Οκτωβρίου
ΤΟΥΡΚΙΚΑ:17.30
ΑΡΑΒΙΚΑ:17.30
ΡΩΣΙΚΑ:19.00
ΙΑΠΩΝΙΚΑ: 19.30
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ: 17:30
ΣΕΡΒΙΚΑ: 17:30
ΚΙΝΕΖΙΚΑ:19:00
ΙΤΑΛΙΚΑ: 19:00
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
ΑΓΓΛΙΚΑ: 17:30
ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ: 17:30
Η συμμετοχή στα Open Days είναι ελεύθερη για όλους όσους ενδιαφέρονται για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας,  για επαγγελματίες και φοιτητές που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, καθώς και  οποιονδήποτε θέλει απλά να επικοινωνήσει με ανθρώπους από άλλες χώρες και πολιτισμούς και να γνωρίσει άλλες κουλτούρες.
Ειδικά για τους συμμετέχοντες στα Open Days, το SPEAK θα παρέχει ειδικές προσφορές για την εγγραφή τους σε κάποιο από τα τμήματα των Ξένων Γλωσσών που ξεκινούν άμεσα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στα Open Days, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310225717.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!