Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Χ.Α.Ν.Θ.

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν  για την επόμενη

σχολική χρονιά 2019 – 2020!

Σε  ένα κτίριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός της Χ.Α.Ν.Θ. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5 ετών και νήπια 5 έως 6 ετών, με ώρες λειτουργίας καθημερινά 7-4.

Από την επόμενη περίοδο θα λειτουργήσει και απογευματινό τμήμα από 4-9μμ!

Στόχος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδιώκει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ομαλή ένταξή τους στο πρώτο κοινωνικό σύνολο της ζωής τους, το σχολείο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μαθήματα από εξειδικευμένους δασκάλους σε γήπεδα και αίθουσες της Χ.Α.Ν.Θ. που περιλαμβάνουν:

Ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, αίθουσα Μπαλέτου, Θεατρική σκηνή, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα και άλλα πολλά που ενθουσιάζουν, αλλά και εκπαιδεύουν, τους μικρούς μας φίλους. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης!

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Δήμητρα Τούμπα 2310.241.007 & 231.600.1000 εσωτ. 0831 & 0830

E-mail: [email protected]

P: www.ymca.gr

Fb: www.facebook.com/paidikostathmosXAN

 

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!