Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Παίξε μπάλα…στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας – Εξειδικευμένο πρόγραμμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Παίξε μπάλα…στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας - Εξειδικευμένο πρόγραμμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Παρακολούθησε στη Θεσσαλονίκη το εξειδικευμένο πρόγραμμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Αθλητικής Δημοσιογραφίας, στη Θεσσαλονίκη. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιανουαρίου 2014. Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 200 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Οι διδασκόμενες ενότητες, είναι οι εξής:

  • Προπονητική ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων
  • Δημοσιογραφία στο διαδίκτυο
  • Εξειδικευμένα στελέχη Γραφείων Τύπου, διεύθυνσης επικοινωνίας και αθλητικού μάρκετινγκ
  • Σπικάζ και Μοντάζ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους χωρίς πρώτο πτυχίο, στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, απόφοιτους ΙΕΚ Δημοσιογραφίας ή Αθλητικής Δημοσιογραφίας, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν το γνωστικό τους αντικείμενο, σε φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΙ/ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα»,  πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοόντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά. Info:KEAΣ ΞΥΝΗ – Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310552406, Εmail: [email protected]   Website: www.keasxini.edu.gr Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!