Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Παιχνιδοκαμώματα – Δραστηριότητες σαιζόν 2012-13


Συμπληρώνοντας 10 συναρπαστικά χρόνια κοντά σας και έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από την ενασχόληση με την εμψύχωση & την ψυχαγωγία μικρών & μεγάλων, συνεχίζουμε τις δράσεις μας στο «εργαστήρι παιχνιδιού & φαντασίας».
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το κόστος των εργαστηρίων στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα επιλέγοντας πάντα για εισηγητές μας, τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς.
Ελάτε να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να μοιραστούμε μαζί σας το κέφι, την πείρα και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.
Επιλέγοντας μέσα από πολλές διαφορετικές δράσεις και θεματικές ενότητες, που απευθύνονται σε μικρούς & μεγάλους, με κοινό στόχο να διασκεδάσουμε, να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας, να ενεργοποιήσουμε την έμπνευσή μας, να «ξυπνήσουμε» τη δημιουργικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεσή μας!
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το εργαστήρι μας, να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες και τους συνεργάτες μας, να ανακαλύψετε ποιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα σε σας ή στο παιδί σας και να βιώσετε μία «περιπετειώδη» περιήγηση στον κόσμο της φαντασίας, της γνώσης και της τέχνης!
Για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!