Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανελλήνια Ένωση Κέντρων Διά Βίου Μάθησης: «Ευχαριστούμε το Υπουργείο Εργασίας και τον Υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη για την υποστήριξη στα νέα «Προγράμματα Αναβάθμισης Δεξιοτήτων & Επανακατάρτισης

Πανελλήνια Ένωση Κέντρων Διά Βίου Μάθησης: «Ευχαριστούμε το Υπουργείο Εργασίας και τον Υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη για την υποστήριξη στα νέα «Προγράμματα Αναβάθμισης Δεξιοτήτων & Επανακατάρτισης
Πανελλήνια Ένωση Κέντρων Διά Βίου Μάθησης:
«Ευχαριστούμε το Υπουργείο Εργασίας και τον Υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη για την υποστήριξη στα νέα «Προγράμματα Αναβάθμισης Δεξιοτήτων & Επανακατάρτισης

 

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ & “ΠΡΑΣΙΝΕΣ” ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Διά Βίου Μάθησης συγχαίρει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, για την υποστήριξη, την αμεσότητα και την αμέριστη συνεργασία του, ώστε να υλοποιηθεί η δράση “Προγράμματα Αναβάθμισης Δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες”!

Η Πανελλήνια Ένωση Κ.Δ.Β.Μ είναι η μοναδική Ένωση που κατέχει το 60% των ενεργών -αδειοδοτημένων- Κ.Δ.Β.Μ που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, υλοποιώντας, μέχρι στιγμής, προγράμματα περί των 30.000 ωφελούμενων του έργου.

Η άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πανελλήνια Ένωση Κ.Δ.Β.Μ με την υπηρεσία ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), είναι καθοριστική για να ολοκληρωθεί άρτια η εκπαιδευτική διαδικασία και η πιστοποίηση του έργου.

Η ένωση –σε σχετική επιστολή της- επισημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά, που τόσο ο ίδιος ο Υπουργός Εργασίας, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό του Υπουργείου Εργασίας, εγκύπτουν στα προβλήματά τους, διατηρώντας άριστο κλίμα συνεργασίας.

Στην ίδια επιστολή, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κ.Δ.Β.Μ. υπογραμμίζουν εξάλλου χαρακτηριστικά, ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό που επιτέλους αναγνωρίζετε το έργο μας, αλλά και τη διάθεσή μας να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης».

Εν κατακλείδι, η Πανελλήνια Ένωση διαβεβαιώνει -ως συλλογικό όργανο- για την άρτια υλοποίηση των έργων και την επίτευξη των στόχων του Υπουργείου και ευχαριστεί τον Υπουργό, κ. Χατζηδάκη, για τη βοήθεια, την καθοδήγηση, την κατανόηση και την ευκαιρία που έδωσε στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης που ανήκουν στην ένωση, να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!