Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Ψυχολογία στο Mediterranean College!

Αναγνωρισμένα Bachelors και Masters  από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, ανοίγουν  της πόρτες της σταδιοδρομίας σου.

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, με 36 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης πορείας σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Bachelor από το University of Derby, UK που σου εξασφαλίζει παράλληλα αναγνώριση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα επαγγελματική ισοδυναμία του τίτλου σπουδών σου με αυτών των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι πανεπιστημιακές σπουδές στο Mediterranean College, ανοίγουν της πόρτες μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας, στον χώρο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.
Το προσφερόμενο πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology (Εφαρμοσμένη Ψυχολογία) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για της που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της Ψυχολογίας. Η διάρκεια σπουδών είναι τρία  έτη και οι  ενάρξεις των νέων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν εντός Σεπτεμβρίου 2013.
Επιπλέον η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, προσφέρει τη δυνατότητα σε εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν της Μεταπτυχιακές της Σπουδές στην Ελλάδα, να αποκτήσουν επαγγελματική εξειδίκευση, με τη συμμετοχή της στα προσφερόμενα Masters της Σχολής.
Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College είναι: MSc Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy, ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μοναδικό στην Ελλάδα, με επαγγελματικό προσανατολισμό στη Γνωστική / Συμπεριφορική Θεραπεία, καθώς και το πρόγραμμα ΜSc Integrative Counselling and Psychotherapy, το πρώτο απόλυτα εξειδικευμένο master στη Συνθετική Προσέγγιση.
Mediterranean College. The Power of Knowledge!
Info: Mediterranean College, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8,  τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr
To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege
Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1
YouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!