Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανεπιστήμιο NEAPOLIS Πάφου – Πρόσκληση – Ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο ΝEΑΠΟΛΙΣ Πάφου στην Κύπρο, είναι ιδιωτικό Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της  Κύπρου και ισότιμο με τα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου. Το ΝΕΑΠΟΛΙΣ είναι επίσης αναγνωρισμένο ως ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Παρέχει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μεγάλο εύρος Επιστημών και Τεχνολογίας, όπως εμφαίνεται στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο καθώς και στο πιο κάτω link:
http://www.nup.ac.cy/Portals/0/publications/NUP_Brochure_GR_lowRes.pdf
Η διάρκεια σπουδών για τα προπτυχιακά προγράμματα είναι 4 έτη, πλην του προγράμματος της Αρχιτεκτονικής που είναι 5 έτη και για τα μεταπτυχιακά δύο έτη. Τα μαθήματα στα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, επιτρέψτε μας να φέρουμε σε γνώση σας και τα ακόλουθα, τα οποία συνιστούν διακριτικά ποιοτικά γνωρίσματα του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ.
Το Πανεπιστήμιο δεν είναι παράρτημα οιουδήποτε ξένου Πανεπιστημίου, δεν χορηγεί πτυχία μέσω δικαιόχρησης και δεν αποτελεί μετεξέλιξη κάποιου κολεγίου.
Το Διδακτικό και Ερευνητικό του προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς με πλούσια διδακτική και ερευνητική εμπειρία σε πανεπιστήμια της Ευρώπης του Καναδά και των ΗΠΑ.
Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ διαθέτει τις πλέον σύγχρονες μορφές εκπαιδευτικής τεχνολογίας οι οποίες διευκολύνουν την μάθηση και επιτρέπουν τη συνεχή ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και διδασκόντων.
Η ασφάλεια, η ψυχολογική υποστήριξη, οι φοιτητικοί όμιλοι και οι άνετες εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών, την απόκτηση μιας μοναδικής φοιτητικής εμπειρίας.
Σας ενημερώνουμε παράλληλα ότι ύστερα από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου χορηγείται σε φοιτητές εξ Ελλάδος υποτροφία το ύψος της οποίας καθορίστηκε στο 50% των ετησίων διδάκτρων, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 9550 Ευρώ για τα Πτυχία και στα 6000 Ευρώ για τα Μεταπτυχιακά. Αιτήσεις (εγγραφής και υποτροφίας) μπορείτε να υποβάλετε μέσω της ιστοσελίδας μας.
Το Πανεπιστήμιο παρέχει επίσης τη δυνατότητα διαμονής στις ξενοδοχειακών προδιαγραφών εστίες του πανεπιστημίου με κόστος 300 Ευρώ μηνιαίως. Σημειώνεται ακόμα ότι υπάρχουν κατευθείαν πτήσεις για την Πάφο από πολλές Ελληνικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Χανιά) και μάλιστα με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για το κοινό, που θα πραγματοποιηθεί στο ELECTRA PALACE HOTEL, Πλατεία Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 από 18:00 μέχρι 21:00, και οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου θα παρουσιάζουν τα προγράμματα σπουδών του ΝΕΑΠΟΛΙΣ.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την εκπαίδευση και για μορφές γόνιμης συνεργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών στην Κύπρο ή με το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Ανδρέα Γερμανό, Τ. 6936978839 ή στο email: [email protected]
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
Με θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!