Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Τελετή Λήξης Σεμιναρίων «Διαχείριση Κρίσεων και Διαμεσολάβηση»

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου συνδιοργάνωσαν στο πλάισιο της Τριμερούς Πανεπιστημιακής Συνεργασίας του,το Πρόγραμμα Σεμιναρίων «Διαχείριση Κρίσεων και Διαμεσολάβηση».
Το Πρόγραμμα Σεμιναρίων απευθύνθηκε σε στελέχη της Κυπριακής Δημόσιας Διοίκησης, της Εθνικής Φρουράς, της Κυπριακής Αστυνομίας καθώς και εξειδικευμένων κλάδων του δημόσιου τομέα και της κυπριακής κοινωνίας ευρύτερα.
Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σεμιναριακό πρόγραμμα 48 ωρών, το οποίο προέβαλε την κρίση στις διάφορες μορφές της, πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική, καθώς και τα αίτια, τα αποτελέσματα και τους τρόπους αντιμετώπισης και επιτυχούς διαχείρισης μιας κρίσης πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εκδήλωσή της.
Η τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης και Συμμετοχής έλαβε χώρα στις 21/01/2013 στην Αίθουσα Τελετών του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο έντιμος Υπουργός Άμυνας κύριος Δημήτρης Ηλιάδης, ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κύριος Μιχαήλ Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης, οι οποίοι συναπένειμαν τα Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.
Στο πρόγραμμα δίδαξαν κορυφαίοι καθηγητές και εμπειρογνώμονες διεθνούς εμβέλειας από Πανεπιστημιακά ιδρύματα και θεσμούς της Ελλάδος και της Κύπρου.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!