Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Παρουσίαση αποφοίτων του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Διεθνές Συνέδριο Γλωσσολογίας

P1140504

Δύο απόφοιτες του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρουσίασαν τα αποτελέσματα των πτυχιακών τους εργασιών στο διεθνές συνέδριο Πειραματικής Γλωσσολογίας (International Conference on Experimental Linguistics – ExLing 2015), το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα στις 26-27 Ιουνίου 2015.
Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Παπαδιαμαντοπούλου σε συνεργασία με τη Δρ. Ελίνα Νιργιανάκη (γλωσσολόγο – φωνητικό, καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας), παρουσίασε την εργασία με τίτλο: “The effects of normal aging on obstruents’ acoustic characteristics” («Οι επιδράσεις της φυσιολογικής γήρανσης στα χαρακτηριστικά των εμποδιστικών συμφώνων») και η Μαίρη Κονταξή σε συνεργασία με τη Δρ. Ανθή Χαϊδά (γλωσσολόγο – φωνητικό, καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας), παρουσίασε την εργασία με τίτλο: Question Intonation of GreekAmerican Simultaneous Bilinguals(«Επιτονισμός των ερωτήσεων των ταυτόχρονα δίγλωσσων Ελληνο-Αμερικανών»).
Οι απόφοιτες είχαν ενεργό ρόλο και στην οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου, ως εθελόντριες της Οργανωτικής Επιτροπής.
Το συνέδριο ExLing 2015 είναι το 6ο κατά σειρά διεθνές συνέδριο πειραματικής γλωσσολογίας που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Λόγου και Επικοινωνίας (International Speech Communication Association – ISCA) και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τµήµα Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Λογοθεραπεία που προσφέρθηκε στην Ελλάδα και το μόνο με ιστορία μεγαλύτερη των 15 ετών στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Επίσης, είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό τµήµα ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος το οποίο συμμετέχει σε ερευνητικές δραστηριότητες Πανεπιστημίων και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών Λογοθεραπείας στο www.mitropolitiko.edu.gr

P1140520

P1140533

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!