Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Παρουσίαση ετήσιου εκπαιδευτικού Project Νηπίων «Ο μαγικός κόσμος των γραμμάτων»

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στη φιλόξενη Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μονής Λαζαριστών, η παρουσίαση του ετήσιου εκπαιδευτικού Project των Νηπίων, με τίτλο: «Ο μαγικός κόσμος των γραμμάτων».
Στο πλαίσιο της υλοποίησής του και μέσα από ποικίλες βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τα Νήπια προσέγγισαν εκτενώς κεφαλαία και πεζά γράμματα, φωνήεντα και σύμφωνα της ελληνικής αλφαβήτου. Παρακολούθησαν πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής και παρήγαγαν ομαδικές ή ατομικές ιστορίες. Μέσα από αυτήν τη στοχευμένη εκπαιδευτική διαδικασία, οι μικροί μας μαθητές καλλιέργησαν τη φαντασία τους, εμπλούτισαν το λεξιλόγιό τους, απέκτησαν αυτοπεποίθηση, εμπιστεύθηκαν τον εαυτό τους, πέτυχαν να εκφράζονται και να επικοινωνούν καλύτερα και, τέλος, ανακάλυψαν τον μαγικό κόσμο των γραμμάτων.
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν το διασκεδαστικό παιχνίδι «Η μπουγάδα των λέξεων», όπου τα παιδιά συνέθεσαν λέξεις αφιερωμένες στη γιορτή της μητέρας, αλλά και τα καταπληκτικά γλαστράκια – δώρο στις μανούλες από τον απόφοιτο του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, κ. Λαγογιάννη και την εταιρία του “Κήπου Έργον”.
Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Βάνα Παπαγιάννη, Νηπιαγωγός, Αίγλη Φούντου, Διευθύντρια Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Αλκμήνη Γιαμπανίδου, Νηπιαγωγός, Ιωάννα Διαμαντούδη, Νηπιαγωγός

 
Αλεξάνδρα Λαπουρίδου – Διευθύντρια Δημοτικού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Αίγλη Φούντου

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!