Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Παρουσίαση του βιβλίου «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη»

 

3 Ιουλίου 2019, Πνευματική Εστία Βούλας

 

Μια νέα πρωτοβουλία ανέλαβε, αυτή τη φορά στον χώρο των εκδόσεων, το Skywalker.gr. Oι εκδόσεις Στέντορας παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Μιχαηλίδη «Σκέψεις για την αγροτική ανάπτυξη», ένα πόνημα απαρτιζόμενο από κείμενα για την αγροτική ανάπτυξη.

 

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στις 21:00 στην Πνευματική Εστία Βούλας (Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου, Αγίου Ιωάννου 2 ή/& Ζεφύρου 2, 166 73 Βούλα).

 

Πρόκειται για αναδημοσίευση άρθρων που γράφτηκαν για λογαριασμό των εφημερίδων «Skywalker Freepress» και «Στέντορας» και τον ιστότοπο stentoras.gr τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Οι εκδόσεις Στέντορας συγκεντρώνουν και θέτουν στη διάθεση του αναγνώστη επίκαιρα κείμενα για την αγροτική και την κοινωνική οικονομία, καθώς και την τοπική ανάπτυξη, πεδία ιδωμένα με την ιδιαίτερη ματιά του Δ. Μιχαηλίδη.

 

Στην παρουσίαση του βιβλίου κλήθηκαν να προλογίσουν οι κ.κ. Αθανάσιος Κελμάγερ, πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών», η κα Μάγδα Κοντογιάννη, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος», και ο κ. Γεώργιος Παπαβασίλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων.

 

Σας περιμένουμε.

 

Η είσοδος είναι  ελεύθερη. Απαραίτητη η προεγγραφή στο https://bossible.gr/.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ.: 208), [email protected]

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!