Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο νέο Downtown Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!

athens scholarships

Σπούδασε με τους δικούς σου όρους στο κέντρο της Αθήνας

 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.
Προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών (bachelors) και μεταπτυχιακών προγραμμάτων (masters) σπουδών, με εξειδικεύσεις σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία.  Τα προγράμματα διδάσκονται κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα και οδηγούν σε απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, που απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.
Το 2015, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε το νέο campus του στην καρδιά της Αθήνας. Οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτίριο με εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, επί της λεωφόρου Πατησίων 125.
Με στόχο τη στήριξη των νέων, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών (40% επί των διδάκτρων) σε επιλεγμένα bachelors και για περιορισμένες θέσεις στο downtown campus στο κέντρο της Αθήνας.  Οι υποτροφίες ισχύουν για δηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και παρέχονται για φοίτηση στα παρακάτω προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με τα βρετανικά Πανεπιστήμια University of East London και Queen Margaret University:

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα υποτροφιών έως τις 12/10, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση. Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr.    
 

logoamcgreek-final

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!